Monday, March 30, 2015

CMD REVELL

CMD REVELL - KURUS DENGAN CEPAT DAN BERKESAN

RM80 
POSTAGE RM6 (SM) RM10 (SS )

Nak kurus? Cepat dan berkesan? 
Tiada pantang larang. Boleh diambil bersama supplement lain.

Boleh diamalkan oleh ibu mengandung, dalam pantang dan menyusukan anak!! 100% semulajadi Hanya TITIK CMD REVELL sahaja dalam makanan/minuman anda. CMD mendetox toksin2, lemak2 & asid2 punca penyakit dalam badan Cepat, berkesan dan yang PENTING sihat!

✔ Sumber mineral terbaik dari Tasik Great Salt, Utah. 
✔ Gabungan 72 mineral surih semulajadi, dlm bentuk cecair, mudah di serap bagi membantu mengimbangi tahap pH dalam badan untuk mengekalkan kesihatan yang baik agar mampu menyerap suplemen lain
dengan lebih berkesan. 
✔ Keupayaan kepekatannya dapat mengubah struktur air yang anda minum & amat terbaik untuk menambahkannya ke dalam semua minuman serta makanan anda.

CARA PENGGUNAAN CMD REVELL

✔ CMD meningkatkan metabolisme dan memenuhi keperluan nutrisi dalam diet. 
✔ CMD 10 titis sebelum sarapan, 10 titis sebelum makan siang, 10 titis malam.
✔ Setiap 10 titik dalam 500ml air

**Sila minum air yang banyak semasa pengambilan CMD untuk melancarkan proses detoksifikasi.

PROMOSI APRIL
RM105 SM, RM109 SS













Saturday, March 28, 2015

LITTLE PRINCESS BLACK N WHITE POLKA DRESS

Ready stock









Price : rm45
X include postage

Cumil sgt sgt .... Kembang bila pki kainnye
Umur 1-5 thn sahaja..

LITTLE ELSA EXCLUSIVE SERIES

READY STOCK
Price: rm49
X include postage




Interested ?
Pls whatzup 0132370375
Pls attach gambor yooooo dan bg umur bg memudahkan urusan...


PRE ORDER JUBAH KANAK KANAk



Friday, March 27, 2015

AZANIS SCAR SERUM

Produk baru bawa masuk..


Review dulu ye kelebihan dan testimoni..













Harga sebenar : rm70
Harga pengenalan

Harga pengenalan :
Rm55 semenanjung
Rm60 sabah sarawak
Free post..

Thursday, March 26, 2015

ATTENTION PLEASE

Harap bagi kerjasama.. No sy bg untuk whatzup sahaja.. No ni utk hotspot internet di rumah saya..
Bg yg tiada whatzup boleh ke
Kiddycottage.shoppy.my untuk tempahan..

Utk pre order barang boleh masuk ke fanpage saya di fb
Butik Frozen Hajar Yusop



Terima kasih atas kerjasama anda supaya line internet saya tidak terganggu lagie..


Tuesday, March 24, 2015

PRE ORDER JUBAH

Pre order.
Eta JUne

1-3 thn : rm45
4-6 thn : rm49
7-12 thn : rm55
Deposit : rm20 utk cop umur
X masuk kos pos yer
Yg jenis sabar sahaja yeee sabar tunggu brg sampai... 

Boleh whatzup gambo ni + umur ke 0132370375
Utk booking
Terima kasihh .



SALE!!!! SALE !!

Pls log on to our website
Kiddycottage.shoppy.my
To place ur order









PRE ORDER JUBAH COMEL

Pre order.
Eta JUne

1-3 thn : rm45
4-6 thn : rm49
7-12 thn : rm55
Deposit : rm20 utk cop umur
X masuk kos pos yer
Yg jenis sabar sahaja yeee sabar tunggu brg sampai... 

Boleh whatzup gambo ni + umur ke 0132370375
Utk booking
Terima kasihh .









PRE ORDER JUBAH SI COMEL



Saturday, March 21, 2015

JUBAH KANAK KANAK BLUISH BLUE




Pre order.
Eta JUne

1-3 thn : rm45
4-6 thn : rm49
7-12 thn : rm55
Deposit : rm20 utk cop umur
X masuk kos pos yer
Yg jenis sabar sahaja yeee sabar tunggu brg sampai...

Boleh whatzup gambo ni + umur ke 0132370375
Utk booking
Terima kasihh .

JUBAH KANAK KANAK COMEL LOTHE




Comey?
Jubah + tudung skali dapek free
Pre order untuk June yer..
Harga :
1-3 thn : rm49
4-6 thn : rm55
7-12 thn : rm 59
X termasuk pos

Pre order ye... Untuk yg sabor sahaja
Deposit : rm30 setiap sehelai..

Jika nk pre order boleh whatzup
0132370375
Bg pic ni dan umur ye..

JUBAH KANAK KANAK FROZEN INSPIRED

Dapat jubah dan tudung tau..


Pre Order
Eta JUNE
harga :

1-3 thn : rm39
4-6 thn : rm45
7-12 thn : rm49
Deposit : rm20

Pre order utk sesiapa yg boleh sabar sahaja yaaaa....
Ready stock x de lg , nanti bulan june.. Kalau ada lebih ..




Whatzup gambo ni ke 0132370375 jika berminat ye..utk pre order
Bg umur skali..

ROYAL BLUISH JUBAH FROZEN CONCEPT

PRE ORDER ye...
Bukan Ready stock..
Stock untuk Hari Raya....
Mula2 malas ambil pre order beserta deposit..
Tapi di sebabkan sambutan yg menggalakkan di luar jangkaan dan juga nak pastikan yg order adalah SERIOUS BUYER..
Kang ambik sket tak cukup...ambil terlalu banyak pulak ada yg bila sampai tak jadi pula.. Dah bertimbun pula bajunya...

Sebelum ni ada baju lain.. letak pic dan suruh komen umur aje di fb .. Tp bila sampai dan pm x jadi pulak..order kemain lagi sampai 5 pasang.. Terkilan juga rasa dihati..




Yg ini ukuran belum ada... Apa pun selalunya Hajar akan adjust item yg sampai ikut ukuran biasa ye.. Tak ikut kilang...

Harga :
1-3 tahun : rm49
4-6 tahun : rm55
7-12 tahun: rm59
Jubah + tudung
Harga belum masuk pos
Estimate Time Arrival : June 2015
No fussy buyer dan yang boleh tunggu sahaja.. Kalo yg tiap2 ari nk tanya tu... Kasi penin ini kapla... Tunggu aje la ready stock kot ada lebih.. Hihihi...
Deposit yang perlu dibayar rm30 untuk cop umur ...
Whatzup 0132370375
Bagi gambar yer... Utk confirmation pic yg mana...
Terima kasih..

Tuesday, March 17, 2015

FROZEN WALL CLOCK


Utk tempahan
Kiddycottage.shoppy.my
Category : accessories

Friday, March 13, 2015

SET 2T SHIRT + JEANS



3 in 1
Rm69
X include postage



2 in 1
Rm59
X include postage

Pls whatzup 0132370375
Fast selling item

BLUE MODERN STYLISH DRESS


Dress only

Price : rm49
X include postage
Whatzup 0132370375

SET SKIRT, SKARF, TOP CANTIK




Price : rm49
X include postage

Whatzup 0132370375

PROMOTION NOW FROZEN SKIRT SET RM33 ONLY

PROMOTION NOW




Pls log on to
Kiddycottage.shoppy.my
Category : dress

Tq

NEW ARRIVAL LONG DRESS FROZEN INSPIRED




Price ; rm49
X include postage
Free 1 elsa crown

AKAN DATANG APRIL FROZEN DRESS MELETOPS TOPS TOPS




Tunggu....