Tuesday, August 16, 2016

FROZEN DRESS MALAYSIA


BAJU DRESS TUTU OLAF YANG SANGAT CUTE




Main Color: As The Picture
New in Fashion
Material: Cotton
Attention plz: If your kid is chubby, we recommend choosing a larger size, 
thanks.
Please kindly refer to your kids actual height and the size chart before buying. Thanks. 


Package included: 1x Dress


Size Chart:

 Size Dress Length Chest*2Age Advice
100 56 CM 23 CM 2-3Years
11060 CM25 CM 3-4Years
 120 65 CM 27 CM 4-5Years
 130 70 CM 29 CM 5-6Years
 14075 CM31 CM 6-7Years


There is 2-3% difference according to manual measurement.
please check the measurement chart carefully before you buy the item.
1 inch = 2.54 cm
Please note that slight color difference should be acceptable due to the light and screen.


PRICE : RM49
X INCLUDE POSTAGE

PLEASE MEASURE IF U ARE NOT SURE WHAT SIZE SUIT FOR  YOUR KIDZ

WHATZUP IMAGE, AGE AND UR LOCATION TO ORDER 

0132370375



Monday, August 8, 2016

BAJU RENANG SWIMSUIT KANAK KANAK
















DETAILS
  •  Age : 2T-10T  
  • SZ 2-3T =
  •  pinggang:27cm
  •  panjang:55cm
  •  lengan:18.5cm
  • sz3-4=
  • pinggang:27.5cm  
  • panjang:58cm
  • lengan:19cm
  •  sz 4-5=  
  • pinggang:29cm
  • panjang:59cm
  • lengan:20cm 
  • sz 5-6=
  • pinggang:30cm 
  • panjang:62.5cm
  • lengan:21cm
  • sz 7-8=
  • pinggang:32cm  
  • panjang:63.5cm
  • lengan:21.5cm 
  • sz 9-10  =
  • pinggang:33.5cm
  • panjang:69cm 
  • lengan:22cm                                                                                                                                                                                                                           




SIZE YANG AVAILABLE
2-3 Y
4-5 Y
5-6 Y
7-8 Y

HARGA :RM49
X TERMASUK POS

DAH UKUR KE?
BERMINAT WHTZUP GAMBAR KE 0132370375
BAGITAU AWAL2 DESIGN LAIN X ADA YE..DAH SOLD OUT, YANG NI AJE YANG KITA RESTOCK ATAS PERMINTAN RAMAI




Sunday, August 7, 2016

PROMOSI PERLA KING

MANFAAT AJAIB PERLA KING 1000,000MG SERBUK MUTIARA ASLI

✔ Antikedutan dan awet muda
✔ Menyembuhkan ruam dan ekzema
✔ Mencerahkan kulit
✔ Perlindungan matahari
✔ Menggalakkan pertumbuhan kulit baru
✔ Menghasilkan kolagen pemulihan, serta meneutralkan radikal bebas yang merosakkan kulit
✔ Jerawat kecut
✔ Membuang ulser kulit, melasme dan jeragat serta bintik hitam
✔ Mencantikkan kulit dan menjadikannya licin, halus, anjal, dan sihat secara semulajadi
✔ Menguatkan folikal rambut
✔ Meningkatkan daya ingatan
✔ Menguatkan antibodi dan imun badan
✔ Merangsang peredaran darah
✔ Mengurangkan tahap kolesterol
✔ Menguatkan tulang, merangsang pertumbuhan tulang baru dan meningkatkan kepadatan tulang
✔ Menentang penuaan, kanser dan kesan-kesan bahaya sinaran
✔ Menghilangkan keadaan kulit yang tidak diingini seperti kulit pudar, blotches merah, jerawat, zits dan jerawat, tompok kering, rosacea, garis-garis halus dan kedutan, mengecilkan liang pori-pori
✔ Menghapuskan parut dalam masa 1 minggu atau kurang



HARGA PROMOSI

RM59 XTERMASUK POS

POS +RM6 SEMENANJUNG


MINAT TERUS WHATZUP HAJAR YE
0132370375


CANTIK TU BEST..HIHIHI

Saturday, August 6, 2016

MDF BOARD RAW MATERIAL DECOUPAGE FOLK ART CLAY STATION










PELBAGAI JENIS DESIGN NI TERIMA..COSTUME MADE
BOLEH WHATZUP  GAMBAR DESIGN YANG NAK KE 0172025989 JIKA NAK TEMPAH YE

Thursday, August 4, 2016

MUNAFIE SLIMMING PANTS


Pakai terus tersorok perut dan segala lemak dan selulit tu.wow



FUNGSI SEJIBIK CAM CORSET TU LA KE ISTIMEWAAN MUNAFIE SLIMMING PANTS NIE...
. 90% customer yg sudah mencuba PASTI REPEAT ORDER! .

● BUNCIT@BOROI HILANG DALAM SESAAT . sbb boleh sorok dalam seluaq hahahaha..CORSET STYLE

● PERUT BUNCIT nampak lebih RATA !!!! .sorok lemak..
● Tak perlu risau sakit perut sebab ketat. .

● Tak bergulung bila duduk. .
● Tak berpeluh walau seharian pakai. .

● Sangat selesa. .

● Membentuk/ finishing curve dgn sempurna

UNTUK BERAT ANTARA 40-70 KG


.
● FUNGSI : .
• Mengecilkan perut. .
• Melangsingkan pinggang. .
• Membakar lemak yang berlebihan. .
• Menaikkan dan mengencangkan punggung. .
• Melancarkan peredaran darah dan metabolisme.
stock kat tangan dan licin , tinggal stock pre order aje ye...



nak bagi harga promosi murah ajeeeee..

DUA DUA SEDARA MARA..RM10/PC -pendekRM12/PC-panjangdeposit : rm6 ye setiap sehelai..



boleh type "munafie slimming pants" dekat youtube nak tengok camana fungsi  munafie nie
BEZA NYE ..yang panjang ni lebih kepada ciri2 keselamatan bagi mereka yang pakai skirt  bila tergolek dok tengah jalan , so takde la nampak macam spenda ..nampak mcm legging...opss di samping tu do umah boleh pakai macam legging je kan..  sesuai juga untuk ibu2 yang lepas bersalin tak payah pakai bengkung sampai susah nak jalan jalan tue ..selesa gitu....kain lebih nipis dan selesa untuk pakai harian..





tengah hot hot hot sangat kan slimming pants nie nak pre order whatzup 0132370375 di jangka stock baru sampai hujung august ye


Friday, June 24, 2016

ROMPER SONGKET

HARGA : RM45/ PC
X TERMASUK POS

SIZE
6-9 MONTHS
9-12 MONTHS
12-18 MONTHS
18-24 MONTHS





yg girl ada seluar kt dalam..




berminat whatzup
nama
LOKASI :
item : songket boy romper/girl romper
size :
WARNA :

WHATZUP KE 0132370375
nk bagi gambar sekali pun ok..

posted from Bloggeroid

Tuesday, June 21, 2016

KURUNG KELAWAR KANAK KANAK




pilihan warna , dah byk habih dah org booking dr April...







SILA UKUR DULU, BGTAU AWAL2 UKURAN BESAR BAJU NYE YE..UKUR BARU ORDER YE..






READY STOCK


MATERIAL : DULL SATIN

PRICE
3- 18 M : RM45
2-6 Y : RM49
7-12 Y : RM55
X INCLUDE POSTAGE

MINAT NK ORDER SILA HNTR

NAMA :
LOKASI ANDA :
ITEM : KURUNG KELAWAR KANAK KANAK
SIZE :
COLOR :



TQ
posted from Bloggeroid

Monday, June 20, 2016

BAJU KURUNG KANAK KANAK




3 COLOR JE ...




small cutting.. sila pilih ikut kesesuaian

material : korea silk

umo dr 6 bln - 9 thn shj
berminat whatzup GAMBAR + SIZE + LOKASI KE 0132370375

posted from Bloggeroid

Saturday, June 18, 2016

TATI SKINCARE TERBAIK ORIGINAL DAN MURAH

tak perlu segan nak klua rumah tanpa makeup~
nk raya dah muka kusam lagik?
mestilah pakai tati skincare kan, baru la berkesan..


bgtau harga siap siap

rm69 semenanjung
rm75 sabah sarawak
free post

berminat whatzup
nama
alamat
item : tati skincare set
ke 0132370375

penghantaran cepat ...😍😍😍



Kalau dulu kena sapu foundation/ bb cream tebal2 utk cover kulit kusam n jeragat..

Sekarang tidak lagi...Tati Skincare !!!


TATI SKINCARE 5 in 1 Lulus KKM, Selamat & Tanpa pengelupasan!

Bertindak Merawat masalah KULIT KUSAM, SENSITIF, KASAR, JERAWAT & JERAGAT dalam sepantas 3-7 hari sahaja...


Anda pernah tak hadapi salah 1 @ beberapa dari masalah dibwh??

 ➡Jerawat asyik naik tak henti

➡Jerawat bernanah

➡Kulit muka kusam & gelap

➡Jeragat & pigmentasi

➡Parut jerawat kehitaman

➡Tona kulit tak sekata

➡Liang pori besar


Nak kan Keajaiban Utk Hapuskan Masalah Jerawat, 

Jeragat & Kulit Kusam Dlm Masa yg Singkat??!


Sembuhkan Jerawat ??

Yang Besar & Kecil...


Hilangkan Jeragat??

Yang Tebal, Nipis...


Dan Ubah Kulit Kusam??

Tona kulit yg tak sekata…tompok2

  

DENGAN TATI SKINCARE, KULIT JADI HALUS SEKATA, GEBU & AWET MUDA~


Dirumus dari formulasi efektif berasaskan ALPHA ARBUTIN, GLUTATHIONE, COLLAGEN, VITAMIN E & C. Wajah uolls akan kembali pinkish, glowing & cerah sekata halus bak bayi!





Anda Masih belum jumpa Skincare yg serasi dgn kulit muka?


Jom cuba TATI SKINCARE NATURAL HERBS + ALPHA ARBUTIN hari ini!

- Penyelesaian masalah kulit yg berkesan & mengujakan hanya dlm masa yg singkat

- Tak ada pengelupasan serta bebas bhn kimia, hanya yg terbaik utk kulit wajah anda!!



KEHEBATAN BAHAN ALPHA ARBUTIN DIDALAM TATI SKINCARE


Arbutin merupakan satu bahan aktif yg baru ditemui, terhasil dpd kaedah mengekstrak tumbuhan khas seperti daun cranberry, bearberry, blueberry shrubs atau mulberry dan sering terdapat pada kebykan pear


Arbutin bertindak dengan merencatkan penghasilan enzyme Ty­rosinase yg menjadikan kulit gelap akibat sunburn/selaran matahari. Kerana keberkesanannya, ia menjadi bhn utama pengasas kosmetik hari ini dlm penghasilan produk pemutihan kulit, memudarkan bintik hitam + parut secara semulajadi tanpa kesan sampingan


Pakar dan penyelidik memberi 100% jaminan yg arbutin selamat serta efektif digunakan dlm produk pemutihan tanpa kesan sampingan berbanding mercury. Tindakbalasnya lebih cepat + efisyen berbanding acid kojic & hidroquinon yg membahayakan kulit. Arbutin turut mengandungi agen anti penuaan yg menjadikan kulit sentiasa sihat berseri, halus & awet muda.





SET TATI SKINCARE 5 IN 1


- Harga berpatutan & mampu milik

- Sesuai untuk semua jenis kulit

- Dijamin tiada pengelupasan

- 100% Bebas bahan kimia berbahaya



KELEBIHAN TATI SKINCARE

✔️Menghapuskan pigmentasi & jeragat

✔️Menghilangkan jerawat & kesan parut jerawat

✔️Mencegah bintik hitam (blackhead + whitehead)

✔️Mencerah serta menyekatakan tona kulit

✔️Mengatasi masalah kulit berminyak

✔️Membuang sel kulit mati dimuka

✔️Mencerah & melembutkan kulit menjadi mulus gebu

✔️Menghalus, melembab serta mengecilkan liang pori

✔️Menghapuskan kedutan & menjadikan kulit lebih anjal

✔️Menjadikan kulit muka berseri-seri & awet muda

✔️Kulit lebih bercahaya dan glowing secara semulajadi





 TATI SKINCARE

1 Set Tati Skincare mengandungi 5 item & semuanya telah mendapat kelulusanKKM



BEAUTY SOAP CLEANSER (60ml)

NOT150200978K

- Membersihkan kotoran & pori tersumbat di wajah

- Membuang sel-sel kulit mati

- Mengecut serta mematikan jerawat


DAY CREAM (5gm)

NOT150200976K

- Melindungi kulit dpd sinaran UV yg boleh menggelapkan muka

- Berfungsi sebagai alas bedak (makeup base)


SUNBLOCK CREAM (5gm)

NOT150200977K

- Digunakan selepas memakai day cream

- Memberikan extra protection pada kulit

- Menjadikan kulit semakin gebu & glowing


NIGHT CREAM (5gm)

NOT150200975K

- Menghalus serta melembutkan kulit

- Membantu pembuangan sel kulit mati

- Mengekalkan kelembapan kulit

- Menghilangkan kedutan & garis2 halus

- Mengecilkan liang pori yang terbuka

- Mencerahkan kulit tnpa berlaku pengelupasan

- Menaikkan seri wajah


TREATMENT CREAM (5gm)

NOT150200974K

- Mengecutkan jerawat baru + lama

- Menyingkirkan jeragat, whitehead & blackhead

- Memudarkan serta menghilangkan parut

- Membantu pencerahan berganda

- Melicin & menyerikan kulit muka






CARA GUNA TATI SKINCARE

1. Cuci muka menggunakan Beauty Soap cleanser 2 kali sehari (pagi + malam)

2. Pada waktu pagi, Sapukan Sunblock secara nipis keseluruh muka hingga leher. Sapuan hendaklah dari bawah keatas kemudian diikuti dengan day cream 

3. Malam sebelum tidur, sapukan Treatment Cream dahulu kemudian night cream secara rata pada kulit muka


Untuk pregnant moms, jangan risau k…Tati Skincare boleh dipakai oleh ibu mengandung mulai trimester ke 2



**1 set tahan sebulan bergantung pada penggunaan




Disamping Set 5in1, Tati Skincare juga ada Serum & Toner yang dijual berasingan

(ITEM TAMBAHAN)

posted from Bloggeroid

JUBAH PINKY COOL EV



NEW ARRIVAL

RM59 1-6 Y
X INCLUDE POSTAGE

RM 65 7-12 Y
X INCLUDE POSTAGE

WHATZUP image TO PLACE UR ORDER
0132370375

posted from Bloggeroid

ROMPER BAJU MELAYU BOY LELAKI KANAK KANAK BABY

ROMPER BAJU MELAYU
BABY SAHAJA

3-12 BLN


PRICE : RM39
X INCLUDE POSTAGE

material: comfortable cotton shirt

AGE 0-12 MONTHS
how yo order...???
WHATZUP IMAGE TO ORDER
0132370375








posted from Bloggeroid

Sunday, June 12, 2016

DRESS WITH INSTANT SHAWL



3 color - peach, blue, purple only
( light color )







KIDZ to TEENAGE DRESS
estimate size from 7-15 years old



FREE TUDUNG

PRICE : RM65
X include postage

MATERIAL :
FULL LINING TOP WITH LYCRA SKIRT
Pls use measurement as a reference 👉👉MEASUREMENT AS SHOWN ON THIS PIC


A : estimate 7-9 y
B: estimate 8-10
C: estimate 9-11
D: estimate 10-12
E: estimate 11-13 y
F : estimate 12-15 y

REAL PIC 👇👇👇






HOW TO ORDER?
SCREENSHOOT IMAGE WITH DETAILS
NAME :
LOCATION :
SIZE :
COLOR :

WHATZUP TO 0132370375
SLOW REPLY DUE TO HIGH NO OF ORDER ..
serious n non fussy buyer only...

posted from Bloggeroid

Friday, June 10, 2016

PEPLUM SWEETY SWEETY

new arrival


-READY STOCK NOWWWW



hot selling, glamour,cute😍😍😍 😍😍 LIMITED STOCK AVAILABLE

MATERIAL : COMFORTABLE KOREA SILK 💛
0-6 BULAN : RM55
6-12 BULAN : RM55
12-18 BULAN : RM55

NO BELT FOR BABIES, ONLY RIBBON


💛 2- 6 YEARS : RM59
💛7-12 YEARS : RM65
BELT INCLUDE D FOR 2-12 Y
X include postage



real pic


my kiddos real pic


pilihan warna





banyak sangat customer yang bagi feedback peplum nie..yang repeat order color lain untuk anak dorang pun ramai...tapi ke "bz"an mengatasi masa...ni aje yang mampu di update...


SILA ISI MAKLUMAT BERIKUT UNTUK ORDER

NAMA:
ALAMAT :
ITEM : PEPLUM SWEETY SWEETY
SIZE : ( sila rujuk size chart yg beri)
WARNA :

size chart



reply lambat buat masa ni berikutan whatzup harian yg sgt byk. so harap sabar menunggu
no fussy buyer pls..
whatzup ke 0132370375
posted from Bloggeroid