Tuesday, December 30, 2014

FROZEN INSPIRED WALL CLOCK



Jam dinding konsep frozen

Harga sebenar : RM23
Harga PENGENALAN : RM19

Harga tidak termasuk pos..

Sila log on ke website
Kiddycottage.shoppy.my
Utk tempahan..


Category : accessories

PYJAMAS FROZEN INSPIRED



Cantik kan set
nie

Utk pembelian sila log on ke website
Kiddycottage.shoppy.my

Monday, December 29, 2014

REVIEW BAJU PINKY DINKY DRESS FROZEN INSPIRED

Ni baju yang sangat comel..
Nampak macam  berapa comel dalam gambar mungkin sebab Nampak macam color peach bajunye,,
Sebenarnye colornye pink lembut.. kain satin yang cantik, detail bahagian lengannye juga menarik.. ala2 princess
 
kain pun kembang dan comel...
 
 

 Review pic sebenar baju elsa pinky dinky..



Jom review color sebenarnya..


REVIEW FROZEN T SHIRT + CUTEST SKIRT



 Baju ni ada 2 pieces /set
Memang omel tambah tengok kat bahagian dua punye lengan tue,,
ramai beli untuk kanak kanak umur 1-3 tahun , mungkin takut skirt terlalu pendek..
Tapi tak pendek mana pun... Boleh tengok review umur  tahun , pakai yang 6 tahun punye sebab anak hajar underweight, kalo pakai yang 7 tahun memang t shirt tu Nampak sangat besar.. T shirt yang 7 tahun boleh pakai sampai  tahun .. Jenama nie memang besar2 bajunye... Mungkin ikut size luar Negara kot..]
Hajar bagi pakai satu design aje la ye..  penat juga sebenarnye jadi jurugrambar  x bertauliah..model x bertauliah tu pun x  minat nak bergaya... hihihi..
Gambar yang kat baju nie printingnye terang..kompom pueh hatie..

 Dari bahagian depan

 Dia punye bahagian lengan tu memang cantik... suke tengok.. kalo kanak kanak 2 tahun pakai sangat la comel...

Ni dari belakang..

 
Kalo minat boleh lihat dan order item dari website terus ye... sebab hajar alami masalah kesesakan trafik di wassap so purchase website harap-harap dapat mengurangkan kerja..
 
website untuk tempahan
 
kiddycottage,shoppy.my
 
Boleh lihat gambar dan pilih umur yang sesuai di website
 
Lepas tu  whatzup resit bayaran dan no invoice ka hajar..
jangan risau sebab hp hajar memang link dengan website terus... boleh tengok order terus... zaman teknologi di hujung jari... lagipun bila dah crowded sangat wassap, ada yang tak terlayan, lupe nak reply dan sebagainya...
memang berbaloi juga ada website..
 
 

 

terima kasih..








Saturday, December 27, 2014

DRESS PINKY/ BLUE FROZEN INSPIRED



Pink / blue
Soft n shabby

Dress for only rm45
X include postage

Age 4-10 years old available..

Pls log on to our website to place ur order

Www.kiddycottage.shoppy.my

Thank you ... :D

TUDUNG FROZEN UNTUK SI COMEL

New arrival tudung frozen
Nampak ala2 kemewahan
Biru laut yg menyejukkan mata..
Size S
Size M
Size L
Size XL


Wednesday, December 24, 2014

PROMOSI KEMBALI KE SEKOLAH BEG FROZEN



Harga x termasuk.pos..

NEW ARRIVAL FROZEN INSPIRED VANTAGE PYJAMAS

Assalamualaikum..
New Arrival vantage series Set
2-7 tahun : rm25
8-12 tahun : rm30

Berminat sila kunjungi website hajar terus yer..

http://kiddycottage.shoppy.my/Collections.aspx?sq1=bpca9heJ33nfz4god3HUWQ%3D%3D

kiddycottage.shoppy.my

order di sana lebih mudah... anda hanya perlu wassap resit bayaran kepada saya...

terima kasih ..

Saturday, December 20, 2014

BAJU FROZEN CANTIKNYAAAAAA



Cantik x kak ton?
Baju ni amggun gitu...
Kejap aje iklan difanpage 50% habis...
Memang sgt cantik dan menarik..

Harga :
rm33
Utk umur 8-12 thn

Rm28
Utk umur 2-7 thn

Nnti dulu.. Pembelian secara online yer...di kiddycottage.shoppy.my

Selepas buat bayaran bleh whatzup resit bayaran ke 0132370375

Friday, December 19, 2014

WEBSITE BARU!!!!

Assalamualaikum..
Hajar dah buat website utk barang jualan. Harap2 berbaloi.. Mudahkan customer nk tgk barang2 yg masih ada utk dibeli ..

Jom tengok kiddycottage.shoppy.my


Penat ooooo buat website nie .. Hihi.. Janji berbaloi utk jangkamasa panjang...

Selamat jamu mata...

Thursday, December 18, 2014

FROZEN BOY PYJAMAS






Age : 2-7 years old
Price : rm25
X include postage

Interested pls wasap this pic to 0132370375 thankssss

FROZEN SHIRT + PANT SET

Butterfly type shirt
Price :
Age 2-7 years old : rm28
Age 8-12 years old : rm33
X include post
Interested pls wassap 0132370375
With pic.. Thanxxxx...

TUDUNG FROZEN

Size :
S - rm18
M : rm20
L : rm21
XL : rm22









Interested pls wassap pics to 0132370375
Thankss...

PENCIL BOX

NEW ARRIVAL
Pencil box with high quality material

Rm12/ pc
X include postage..




Interested pls wassap 0132370375 with pic... Thanks a lot for ur cooperation..

Wednesday, December 17, 2014

OFFER!! Beg 3D frozen rm39





Kegunaan sekolah biasa.. Sekolah rendah..
Size 45 cm x 28 cm x 13 cm
Harga x termasuk pos...

Berminat wassap 0132370375

Thursday, December 11, 2014

Wednesday, December 10, 2014

PROMOSI YEAR END SALE


YEAR END SALE


Rm25
( tidak termasuk.pos)

Harga asal : RM33
Grab sebelum habis yaaa...


Dapat semua item di bawah..





ELSA CROWN..




HAIR ACCESSORIES



Bracelet and neclace...

Very nice n good quality material..

Interested pls wassap 0132370375

BEG SEKOLAH FROzen inspired..

Pics sebenar lg lawa dr pic iklan




Rm69
Free post
Free goft

Tuesday, December 9, 2014

FROZEN INSPIRED CLASSIC DRESS



Comei x kak ton?

Ala ala zaman princess dolu2 la nie kan...
Geng2 beauty n d beast cinderella..

Size available 3-9 years old

Interested ; 0132370375
Price : rm49
X include post

FROZEN INSPIRED ELSA CORONATION DRESS WITH CAPE

NEW ARRIVAL...









2 pieces set
1 dress + 1 cape ( not attached with dress )


Price : rm59
X include post....

Interested : 0132370375

LUXURIOUS FROZEN INSPIRED LONG DRESS



Ni gambar penuh ..
Dress ni labuh sampai kaki
Kaler so sweet... Sweet..sweet..

ReAL PICS





Price : rm49
X include post!

Interested pls whatzup 0132370375

Thankss....

ELSA INSPIRED CORONATION DRESS

Ramai sgt yg minat elsa dress nie..
Kali ini availablable size 4-8 tHun...
Datang dengan cape yg boleh di buka jika Mahu...
Ramai juga yg padankan dresa ni dgn tudung memang nmpk sopan dan Anggun sekali..





Ni pics nye... Cantik bukan?

Sesiapa yg berminat boleh wassap 0132370375

Saturday, December 6, 2014

PROMOSI YES BEG SEKOLAH FROZEN

BEG SEKOLAH 2D..
RETAIL : RM39
Now only : RM29
Not include post!!!
While stock last..
Suitable for kindergarden@ SRA
Size 33 cm x 27 cm x 11 cm



Friday, December 5, 2014

GARINIA BURNER

 
 
 
 
PRODUK BARU!!! CONFIRM KURUS DLM 15 HARI!!!
MUDAH, CEPAT & BERKESAN!!
PENURUNAN BERAT BADAN DALAM MASA 15 HARI 
“Bukan Janji Tapi Pasti”

Memperkenalkan GARCINIA BURNER (GB)!!
* Tanpa perlu berlapar.
* Tanpa perlu senaman.
* Tanpa perlu senak perut.
* Sesuai untuk lelaki dan wanita.
* Tiada kesan sampingan seperti pening, letih, mengantuk, mual, angin, sukar tidur malam, sembelit, jantung berdebar dan gangguan hormon.

 
 
 
 
 








5 KANDUNGAN UTAMA GARCINIA BURNER

✔ Garcinia Combogia
✔ Orange Peel Guarana
✔ Aloe Vera
✔ Hoodia
✔ Green Tea

KEBAIKAN GARCINIA BURNER

✔ Melancarkan dan membaik pulih peredaran darah
✔ Membuang toksin dalam tubuh
✔ Menghalang pembentukan lemak
✔ Mengawal berat badan
✔ Mengurangkan dan mengawal selera makan
✔ Mengurangkan kolestrol
✔ Menambah tenaga
✔ Mengurangkan asma serta lelah
✔ Melancarkan peredaran darah ketika haid
✔ Menstabilkan hormon 

 
 

Minat nak mencuba boleh wassap 0132370375

Harga PROMOSI

RM95 Semenanjung

RM99 -Sabah Sarawak

Free Post