Wednesday, May 14, 2014

FELINNA BODY LOTION RM59

KRIM PELANGSINGAN YANG BOLEH DIRASAI KESAN HEBATNYA HANYA DENGAN SEKALI SAPUAN.. SEBELUM GUNA SILA UKUR DULU SAIZ KAWASAN YANG INGIN DIKECILKAN..:)
 
 Risau dengan pengambilan supplement penurunan berat badan yang memudaratkan?
Malas untuk berdiet keterlaluan?
Krim pelangsingan badan sebelum ini berbau serai, halia atau sangat panas??
 
MEMPERKENALKAN, SEJENIS LOSYEN BADAN YANG UNIK DAN ISTIMEWA!!
BODY LOTION (dulu nya dikenali sebagai Inchloss) keluaran FELINNA BEAUTY..
berharuman persis minyak wangi memukau rasa, memiliki sensasi dingin (tidak terlalu hangat) dan mesra pengguna..
mampu membakar lemak2 berlebihan serta selulit di bahagian badan yang diingini seperti di perut, peha, pinggang dan lengan dengan sapuan mudah tanpa lekitan. Turun 5 KG sebulan tanpa berdiet dan senaman yang meletihkan!!

APA KEISTIMEWAAN SEHINGGA MENDAPAT SAMBUTAN PALING HANGAT MASAKINI?
-diformulasi dari bahan semulajadi yg selamat utk semua, termasuk wanita hamil (syarat nya jangan sapu pada perut dan belakang pinggang),  untuk ibu menyusu atau mereka yang gastrik.

-dibacakan 30 juzuk al-quran di maahad tahfiz Bukit Mertajam, P.Pinang... Semoga lebih dirahmati dan memberi kesan sebagaimana diingini pengguna..(Jd jangan langkah ya, simpan di tempat yang sepatutnya.)

-yang sedang makan pil kurus atau dalam rawatan kurus pun boleh guna untuk menambahkan kecepatan proses pembakaran lemak.

-selain menghilangkan lemak2 berlebihan dan selulit, ia juga memperbaiki/merawat tekstur kulit badan agar lebih sihat, anjal, berseri serta memberikan wangian semulajadi.

-boleh disapu pada pipi dan dagu (sapuan nipis) untuk menjadikan dagu lebih runcing dan menghilangkan dagu tembam atau berlipat, kulit leher melendut)

CARA GUNA:
-picit secukupnya dan sapu pada bahagian badan yang memerlukan sambil membuat urutan ringan dengan gerakan membulat (pusingan arah ikut lawan jam) beberapa kali atau sehingga ia meresap sepenuhnya ke dalam kulit.
-sapu 2x sehari, sebaiknya selepas mandi dan juga malam sebelum tidur.
-boleh digunakan oleh lelaki dan wanita (ibu dalam pantang juga boleh mengamalkannya)

HARGA RETAIL : RM75
HARGA KAMI RM59 SM, RM64 SS



360 EFFECT WHITENING CREAM

360 Effects Whitening Cream merupakan sebuah jenama keluaran Trisixty Marketing yang bernaung di bawah syarikat Raffelinna Group, sebuah gergasi di dalam bidang kecantikan yang pernah menggemparkan seluruh Asia dengan gelaran ‘Fenomena Felinna’ atau ‘Fenomena Inchloss’ pada 2012 dan masih kekal menjadi sebutan hingga kini. Dengan kelahiran produk baru ini pastinya akan mencetuskan sekali lagi gelombang fenomena yang tidak terjangka sedikit masa lagi!

360 Effects Whitening Cream adalah produk yang diformulasikan sebagai produk pencerahan No. 1 Asia kerana bertindak secara semulajadi tanpa sebarang bahan merbahaya (hidrokuinon dan merkuri), ia nya dijamin HALAL dan lulus KKM, no pendaftaran NOT130905489K. Gabungan 3 bahan Aktif utama, iaitu Apple Stemcell + Glutathione + Kolagen serta penambahan Vitamin A,C,E nyata sangat berkesan dan efektif kepada pengguna seawal 7hari pemakaian. Selain dari pencerahan, produk ini juga dapat membantu :-

✔ memulihkan sel-sel kulit rosak
✔ meningkatkan prestasi antioksida
✔ membina sel-sel kulit baru
✔ menegangkan, melembut dan mencantikkan kulit
✔ Melindungi sel kulit dari sinaran UV
✔ Membaiki tekstur kulit, menghilangkan pigmentasi
✔ Menghalang kulit dari mengalami kerosakan
✔ Membantu menghapuskan radikal bebas yang berbahaya
✔ Membantu menghilangkan kesan parut
✔ Mengurangi kesan gelap/lingkaran di bawah mata

Rasai sapuan krim yang membuatkan anda makin teruja dari hari ke hari!

- tanpa penggelupasan!
- datang dalam saiz yang mudah dibawa ke mana2 sahaja.
- sesuai untuk semua jantina, lelaki dan wanita
- teksturnya sangat halus, ringan, pantas serap dan tidak melekit/berminyak
- menyegarkan dan memelihara kelembapan semulajadi kulit
- sapuan yang licin, hanya picit sedikit saja, memang menjimatkan!
- memiliki aroma sangat wangi dan menenangkan
- sangat sesuai dijadikan sebagai pengganti krim malam harian anda
- juga untuk mencerahkan kulit badan yang kusam/gelap seperti siku, lutut, celahan lipatan
- jadikan ia sebagai losyen harian untuk tangan/kaki bagi mengelakkan sinar UV dan sunburn

WIS PUTIH SKINCARE RM90

JOM review skit pasal skincare terbaru nie...

Dah cuba macam2 skincare tapi jerawat dan jeragat tidak berkurang?
- Mahu kulit cerah berseri dan terasa remaja sentiasa?
- Idamkan perawatan wajah yang berkesan dalam masa singkat dengan regim penggunaan mudah?
- Tanda2 penuaan kian memenuhi wajah?
- Anda patut cuba WIS PUTIH ini..
- Memang berbaloi2..
 

MENGAPA PERLU MEMILIH SET PERAWATAN WIS PUTIH?
✔ Poduk Malaysia pertama yang menggabungkan teknologi dari Korea, Switzerland dan Filipina dalam 1 set produk perawatan wajah unggul
✔ Dijamin Halal
✔ Bebas dari kimia berbahaya seperti hydroquinone dan merkuri
✔ Diformulasikan dari 17 stem cell buahan dan 5 agen pemutihan terbaik dunia
✔ Tiada penggelupasan atau memedihkan kulit wajah
✔ Mempunyai KKM dan dikilangkan dengan Amalan Pengilangan Baik (GMP)
✔ Sesuai untuk lelaki dan wanita yang menitikberatkan penjagaan wajah
KENAPA WIS PUTIH SANGAT BERKESAN DALAM MASA SINGKAT?
* Kerana gabungan item dalam set ini memang benar2 hebat!

1. SABUN WAJAH (60 GM) - mengandungi Glutathione murni yang bersifat reduced , ada ekstrak sarang burung walit yang membekalkan kolagen asli terbaik, berperanan mempercepatkan pembaharuan sel2 kulit baru. Sabun ini turut diperkaya dengan vitamin C sumber dari rosehips yang mengawal penghasilan jerawat/ minyak berlebihan. Manakala ekstrak biji anggur pula berperanan sebagai antioksidan yang melambatkan proses penuaan kulit dan antibiotik smulajadi. Turut mengandungi arbutin murni dan kojic asid yang menjadi agen pemutihan kulit.

2. CC CREAM (20GM) - Tersohor sbagai krim paling hebat dengan keajaiban 20x ganda daripada BB cream, foundation dan krim asas yang biasa di pasaran. Krim siang Wis Putih (CC Cream) bertekstur halus dan ringan mengandungi ekstrak arbutin , M-tranexamic , glutathione murni serta pitera. Kekuatan SPF 80 dengan teknologi FERN-Block yang meghalang penembusan cahaya UV sehingga 99%. Malahan ia diperhebatkan lagi dengan kandungan Korean SupraColor Foundation & Loose Powder By Kryolan , iaitu sejenis serbuk bedak yang ringan dan tersohor di Korea. CC Cream bertindak merawat, memudarkan parut, menghalang pertumbuhan jerawat dan memberi kesan pencerahan dan glowing pada wajah.

3. NIGHT CREAM (20GM) - Krim malam bebas penggelupasan ini bertindak untuk merawat serta memutihkan kulit sepanjang waktu tidur anda. Kekuatannya 20x ganda daripada krim malam jenama lain. Ia diformulasikan dengan kandungan lilin lebah, antara bahan semulajadi dalam proses pemutihan dan pemulihan kulit muka. Ia turut mengandungi ekstrak ubi kunyit serta pucuk jambu batu. Krim malam Wis Putih adalah krim pertama di Malaysia yang turut mengandungi SPF25.

4. TONER STEM CELL (percuma untuk masa terhad)- Dirumus khas daripada 17 stem cell, antaranya buah anggur, epal, oren, nenas, delima, strawberry dan sebagainya serta mengandungi ekstrak alovera sbagai bahan anti parut dan antibiotik smulajadi, turut megandungi enzim papaya dan M-tranexamic sbagai agen pemutih kulit. Penggunaan toner akan mengecilkan liang pori kulit, menjadikannya halus, gebu dan anjal sentiasa.
HARGA BIASA : RM110
HARGA PROMOSI : RM90 SM, RM95 SS
FREE POST!


Saturday, May 10, 2014

AURAWHITE STEM CELL RM160

RETAIL PRICE : RM180

HARGA PROMO KAMI : RM160 SM, RM165 SS
FREE POST


BARU DARI AURAWHITE BEAUTY.. -Gabungan paling mantap dengan 50x antioksidan - kesan berganda bagi memelihara kesihatan dan kecantikan - mencerahkan kulit dan awet muda - KESAN SEAWAL 3 HARI!

KELEBIHAN AURAWHITE STEMCELL :

+ Dengan 15x Premium Stemcell
 + Pencerahan kulit lebih pantas
 + Kulit lebih anjal dan gebu
+ Mengaktifkan penghasilan kolagen
 + Anti Penuaan
+ Meningkatkan sistem imunisasi tubuh badan
 + Mengatasi masalah kulit seperti jerawat, pigmentasi & melasma.
 + Mengurangkan kedutan, garis halus dan tanda2 penuaan awal pada wajah.
+ 60% kulit lebih lembap
 + Membantu masalah kulit kering, bersisik atau kusam
 + Mengatasi masalah keguguran rambut dan kulit kepala
+ Mengurangkan parut & tompok hitam
 + Mengurangkan seulit
 + Mengurangkan rekahan pada tumit
+ Mengurangkan stretchmark
+ Melembapkan bibir yang kering/menggelupas
 + Detoxifikasi toksin dalam badan
+ Atasi masalah sakit sendi
+ Menguatkan tulang dan otot
+ Menurunkan kadar kolestrol
+ Memberi tenaga & meningkatkan stamina
+ Meningkat pegeluaran susu ibu
+ Sesuai untuk lelaki dan wanita

 

Sunday, May 4, 2014

QU PUTEH VIDA BEAUTY

6 Manafaat Utama Qu Puteh ialah:
  1. Anti penuaan & anti kedutan
  2. Membantu menghalang jangkitan selsema dan jangkitan saluran pernafasan.
  3. Menganjal, melembabkan, mencerahkan kulit
  4. Mengurangkan selulit
  5. Mengurangkan masalah keguguran rambut
  6. Meningkatkan kadar metabolisma badan

Dapatkan Qu Puteh Sekarang!

Harga Promosi Qu Puteh: 

RM215

 (Harga biasa: RM268) untuk saiz 600g
 
Free Postage semenanjung
Add RM 5 Sabah Sarawak
 
Cara Pengambilan Qu Puteh:
  • Ambil 1 sudu teh Qu Puteh dan campurkan dengan segelas air putih biasa.
  • Kacau dan minum 2 kali sehari ketika perut kosong ( sebelum sarapan pagi dan makan malam)
  • Sebaik-baiknya elakkan minum kopi dan minuman berkafein lain seperti teh, coke dan sebagainya.
  • Amalkan banyak minum air masak untuk kesan yang lebih berkesan dan cepat.
  • Bagi umat Islam bolehlah amalkan bismillah & berselawat ke atas nabi sebelum minum.



Apakah bentuk Qu Puteh?

Qu Puteh berbentuk serbuk yang mudah larut dalam air.
Ia berperisa epal yang sedap diminum.
Untuk menyediakannya anda boleh kacau dalam gelas atau boleh juga di shake.

PEARL WHITE JAMU JELITA

Rahsia Awet Muda & Pencerahan yang menyeluruh.
FUNGSI :
 Mencerahkan
 Menggebukan
 Menganjalkan
 Melembutkan
 Mengawet-muda-kan
 Me-Anti-Oksidan-kan
 Menegangkan
 Menghaluskan
 Mencantikkan
 Menyihatkan
 Memuluskan
 Menawankan



KANDUNGAN :
Hydrolyzed Collagen, Glutawhite, Vitamin C, Multivitamin, 3X Stem-Cell, Acerola Cherry, Pinebark, Tomato, Astaxanthin, Argan, Pearl, Rose Alps.

CARA PENGGUNAAN :
- Ambil satu sudu Pearl White Putih Mulus dengan 120ml air, goncang menggunakan shaker atau kacau di dalam gelas sehingga larut.

 
- Untuk kesan nutrisi yang lebih optimum, anda disarankan mengambil Pearl White Putih Mulus 15 minit sebelum sarapan pagi dan sebelum tidur malam.
 
 
 
 
 



 
 
HARGA : RM36 SEMENANJUNG
              RM40 Sabah Sarawak
              Free Post!

Saturday, May 3, 2014

AMYERA CHOCO GLOW RM80



HARGA RETAIL : RM89

HARGA KAMI : RM80 SM, RM85 SS
FREE POST


KEBAIKAN CHOCOGLOW

=Memperbaiki struktur kulit

=mencerahkan kulit

=mengatasi masalah kulit kering

melembutkan kulit wajah dari dalam seawal 3 minggu

=menggebukan kulit

=mengembalikan keremajaan kulit wajah

=mengurangkan garis halus dan masalah jerawat

=mengurangkan masalah parut

=mencantikkan kuku

=melebatkan rambut

=membantu menguatkan tulang dan gigi

=mengatasi masalah tumit kaki merekah

=anti penuaan

=membuang toksin dalam badan

=mengandungi kandungan antioksidan yg sangat tinggi

Dah tau kebaikan, tau rupa CHOCO GLOW ni..nak tau apa lg??

ohhhh lupaa...mesti nak tgk TESTIMONI kan??










posted from Bloggeroid

AMEYRA BEAUTY SKINCARE

Jom sape yg berminat dgn skincare yg juga terhangat di pasaran...
Jom.tengok testimoni..



























posted from Bloggeroid

SENARAI HARGA JUALAN MEI 2014

Produk kecantikan terglamer abad ini


Boleh refer dan harga di sini.. Bz skrg..

alo campur campur barang boleh lagi bagi discount.. hihihi... luv u. RSP : RETAIL PRICE KEDAI Yooooooooo 40

- ABP26 (PURPLE) RSP RM239.00 = OUR PRICE : RM190 FREE POST! +RM5 SABAH SARAWAK

- ABP26 FOR WOMEN (RED) RSP 249.00 = OUR PRICE : RM190 FREE POST! +RM5 SABAH SARAWAK

- ALPHA LIPID SDII RSP RM180.00 = OUR PRICE : RM150 FREE POST! +RM5 SABAH SARAWAK

- AMYERA BEAUTY FLAWLESS SKINCARE RSP RM80.00 = OUR PRICE : RM 70 FREE POST! +RM5 SABAH SARAWAK

- AMYERA BEAUTY CHOCO GLOW RSP RM89.00 = OUR PRICE : RM75 FREE POST! +RM5 SABAH SARAWAK

- AURAWHITE AURASHINE RSP RM98.00 = OUR PRICE : RM75 FREE POST! +RM5 SABAH SARAWAK - AURAWHITE AURASLIM ICY COOL GEL RSP RM70.00 = OUR PRICE : RM66 FREE POST! +RM5 SABAH SARAWAK

- AURAWHITE AURASLIM SHAKE RSP RM160.00 = OUR PRICE : RM110 FREE POST! +RM5 SABAH SARAWAK

- AURAWHITE 900,000MG RSP RM150.00 = OUR PRICE : RM105 FREE POST! +RM5 SABAH SARAWAK

- AURAWHITE SMART KIDDIES RSP RM68.00 = OUR PRICE : RM60 FREE POST! +RM5 SABAH SARAWAK

- AURAWHITE AURAMEN RSP RM160.00 = OUR PRICE RM85.00 + POSTAGE RM9.00 SM, RM15.00 SS

- AURAWHITE STEMCELL RSP RM180.00 = OUR PRICE : RM160 FREE POST! +RM5 SABAH SARAWAK

- BABIES BLINKS RSP RM80.00 = OUR PRICE : RM70.00 FREE POST! +RM5 SABAH SARAWAK

- BELLA FORMULA SINUS CURE = OUR PRICE : RM40 FREE POST! +RM5 SABAH SARAWAK

- BLINQ BEAUTY DRINK RSP RM150.00 = OUR PRICE : RM125 FREE POST! +RM5 SABAH SARAWAK

- BLINQ SLIMMING COFFEE RSP RM49.00 = OUR PRICE : RM47FREE POST! +RM5 SABAH SARAWAK

- BLINQ SLIMMNG CHOCOLATE RSP RM49.00 = OUR PRICE :RM47 FREE POST! +RM5 SABAH SARAWAK - BLINQ WHITENING COFFEE RSP RM49.00 = OUR PRIE : RM47 FREE POST! +RM5 SABAH SARAWAK

- BLINQ WHITENING CHOCOLATE RSP RM49.00 = OUR PRICE : RM47 FREE POST! +RM5 SABAH SARAWAK

- BLINQ SKINCARE RS PRM140.00 = OUR PRICE : RM120 FREE POST! +RM5 SABAH SARAWAK

- D-COLLAGEN RSP RM169.00 = OUR PRICE : RM125 FREE POST! +RM5 SABAH SARAWAK - DETOX WHITE FOOT PATCH = OUR PRICE : RM50 FREE POST! +RM5 SABAH SARAWAK - DETOX GOLD FOOT PATCH = OUR PRICE : RM50 FREE POST! +RM5 SABAH SARAWAK

- DNARS SET NORMAL / JERAGAT RSP RM59.90 = OUR PRICE : RM55 FREE POST! +RM5 SABAH SARAWAK

- DNARS SET JERAWAT / BERMINYAK RSP RM59.90 = OUR PRICE : RM55 FREE POST! +RM5 SABAH SARAWAK

- DOUBLE GLUTA SOAP OUR PRICE : RM47 FREE POST! +RM5 SABAH SARAWAK

- EMILAY COLLAGEN= OUT OF STOCK

- EMILAY WHITENING = OUR PRICE : RM30 FREE POST! +RM5 SABAH SARAWAK

- EMILAY BREAST = OUT OF STOCK

- EYE MASK = 100 PCS OUR PRICE : RM50 FREE POST! +RM5 SABAH SARAWAK

- FELINNA 360 RSP RM65.00 = OUR PRICE : RM55 FREE POST! +RM5 SABAH SARAWAK - FELINNA PMCVC RM85.00 = OUR PRICE : RM73 FREE POST! +RM5 SABAH SARAWAK

- FELINNA BODY LOTION (INCHLOSS) RSP RM75.00 = OUR PRICE : RM70 FREE POST! +RM5 SABAH SARAWAK

- FELINNA CMC 30 CAPLSULES RSP RM45.00 = OUR PRICE : RM43 FREE POST! +RM5 SABAH SARAWAK

- FELINNA CMC 60 CAPSULES RSP RM85.00 = OUR PRICE : RM75 FREE POST! +RM5 SABAH SARAWAK

- FELINNA QIFSA RSP RM55.00 = OUR PRICE : RM43 FREE POST! +RM5 SABAH SARAWAK

- FELINNA X-LOSS BODY LOTION RSP RM85.00 = OUR PRICE : RM70 FREE POST! +RM5 SABAH SARAWAK

- FEREENA FERWHITE 1KG + FREE SHAKER = OUR PRICE : RM110 FREE POST! +RM5 SABAH SARAWAK

- FEREENA FERWHITE 500GRAM + FREE SHAKER = OUR PRICE : RM70 FREE POST! +RM5 SABAH SARAWAK

- FEREENA MAMA GOJES = OUR PRICE : RM65 FREE POST! +RM5 SABAH SARAWAK

- GLUTACELL RSP RM90.00 = OUR PRICE : RM70 FREE POST! +RM5 SABAH SARAWAK

- GLUTAKING ADVANCE RSP RM160.00 = OUR PRICE : RM110 FREE POST! +RM5 SABAH SARAWAK

- HARUM MALAM RSP RM33.00 = OUR PRICE : RM32 FREE POST! +RM5 SABAH SARAWAK

- HEIGHT UP RSP RM180.00 = OUR PRICE : RM135 FREE POST! +RM5 SABAH SARAWAK

- IRICH PERLA COFFE RSP RM59.90 = OUR PRICE : RM47 FREE POST! +RM5 SABAH SARAWAK

- IRICH PERLA CHOCOLATE RSP RM65.90 = OUR PRICE : RM50 FREE POST! +RM5 SABAH SARAWAK

- IRICH PERLA JUICE RSP RM49.90 = OUR PRICE : RM47 FREE POST! +RM5 SABAH SARAWAK

- IRISH MIRACLE SLIMMING COFEE RSP RM100.00 = OUR PRICE : RM70 FREE POST! +RM5 SABAH SARAWAK

- JUS RAHSIA WANITA RSP RM30.00 = OUR PRICE : RM29 RM5 SABAH SARAWAK

- JUS SEDAP MALAM RSP RM30.0 OUR PRICE : RM30 FREE POST! +RM5 SABAH SARAWAK

- JUS SUSUK MALAM RSP RM35.00 = OUR PRICE : RM35 FREE POST! +RM5 SABAH SARAWAK

- KAYLENA BEAUTE RSP RM183.00 = OUR PRICE : RM150 FREE POST! +RM5 SABAH SARAWAK

- KCOLLY SWEET 17 RSP RM169.00 = OUR PRICE : RM105 FREE POST! +RM5 SABAH SARAWAK

- KWHITE38 RSP RM120.90 HQ PROMOS RM89.90 = OUR PRICE : RM80 FREE POST! +RM5 SABAH SARAWAK

- LADY SECRETZ BUST UP RSP RM180.00 + FREE SHAKER + PAPERBAG = OUR PRICE : RM120 FREE POST! +RM5 SABAH SARAWAK

- LIP MASK = RM40 / 100 PCS + POSTAGE RM6.00 SM, RM10.00 SS

- MAIXARA C-SENTIAL HA RSP RM108.00 = OUR PRICE : RM80 FREE POST! +RM5 SABAH SARAWAK

- MAIXARA MIRACLES ESSENCE RSP RM145.00 = NOT AVAILABLE

- MAIXARA WHITE ESSENTIAL RM120.00 = NOT AVAILABLE

- MZ SECRET SLIM MIST RSP RM90.00 = OUR PRICE : RM47 FREE POST! +RM5 SABAH SARAWAK

- MZ SECRET SOAP RSP RM70.00 = OUR PRICE : RM47 FREE POST! +RM5 SABAH SARAWAK

- NOVA A2D SKINWHITE = OUR PRICE : RM100 FREE POST! +RM5 SABAH SARAWAK

- OPA SNOW = OUR PRICE : RM55 FREE POST! +RM5 SABAH SARAWAK

- PEARL WHITE JAMU JELITA RSP RM36.90 = OUR PRICE : RM36 FREE POST! +RM5 SABAH SARAWAK

- QU PUTEH RSP RM269.00 = OUR PRICE : RM220 FREE POST! +RM5 SABAH SARAWAK - RADIGLOW RSP RM180.00 = OUR PRICE : RM140 FREE POST! +RM5 SABAH SARAWAK

- ROYAL DETOX PLATINUM RSP RM130.00 = OUR PRICE : RM100 FREE POST! +RM5 SABAH SARAWAK

- ROYAL SLIM Lishuo MAGIC RSP RM110.00 = OUR PRICE : RM86 FREE POST! +RM5 SABAH SARAWAK

- RYOUNG BEAUTY DRINK RSP RM69.90 + FREE SHAKER = OUR PRICE : RM65 FREE POST! +RM5 SABAH SARAWAK

- RYOUNG BEAUTY SOAP RSP RM29.90 = OUR PRICE : RM28 FREE POST! +RM5 SABAH SARAWAK

- SATIN SKINZ RSP RM180.00 = OUR PRICE : RM140 FREE POST! +RM5 SABAH SARAWAK

- SABUN AL RAZI RSP RM63.00 = OUR PRICE : RM55 FREE POST! +RM5 SABAH SARAWAK

- SECRET BUST UP RSP RM136.00 = OUR PRICE : RM110 FREE POST! +RM5 SABAH SARAWAK

- SECRET SKIN WHITE KAWAI RSP RM170.00 = OUR PRICE : RM150FREE POST! +RM5 SABAH SARAWAK

- SET COLLAGEN PLUS VITAMIN E ( SABUN + DAY CREAM + NIGHT CREAM) 1 SET = RM12.00 + POSTAGE RM6.00 SM, RM10.00 SS 1 DOZEN = RM96.00 + POSTAGE RM9.00 SM, RM15.00 SS

- SHESEIDO BLACK/ WHITE/ NATURGO MASK = 100 PCS RM40.00 + POSTAGE RM9.00 SM, RM15.00 SS - SKINCERITY RSP RM280.00 = RM180.00 + POSTAGE RM6.00 SM, RM10.00 SS

- SLIMFAST DIET = RM40.00 + POSTAGE RM6 SM,RM10.00 SS

- SNE CAPSULE = RM170.00 + POSTAGE RM6.00 SM, RM10.00 SS

- SNE BEUTSKIN = RM190.00 + POSTAGE RM6.00 SM, RM10.00 SS

- TRIPLE STEM CELL = RM130.00 + POSTAGE RM6.00 SM, RM10.00 SS

- TRIPLE STEM CELL = RM130.00 + POSTAGE RM6.00 SM, RM10.00 SS

- V'ASIA PEARL WHITE RSP RM36.90 = RM35.00 + POSTAGE RM9.00 SM, RM15.00 SS

- WONDERGLOW GOLD RSP RM120.00 = RM100 free post

- WONDERGLOW SILVER RSP RM99.90 = RM90 free post

posted from Bloggeroid