Tuesday, October 22, 2013

DEN DH JADI AGEN GLUTAKING TAU SEBAB BERKESAN SANGAT...TESTIMONY GLUTAKING.. REVIEW JUST FOR YOU





Saturday, October 12, 2013

TEMPAHAN DECO DECO DEC..




RM 50 EACH
SIZE 17 x 13 inchi , besar gitu.... 

HASIL KEJE TANGAN AKU.. RAMAI ORDER  SEBAB TENGAH HANGAT HIASAN CUPCAKE NIE..

NAK TENGOK HASIL AKU MAKAN GLUTAKING?

Tu yang tudung ungu tu aku nak bagitau sikit, masa tu orang dah sampai tahap panggey aku makcik, budak budak baya adik aku panggey aku makcik,  masa tu lepas 4 bln aku bersalin anak kembar .. kaki aku sakit giler sengal dari peha sampai ujung jari kaki, badan aku pun sakit sakit, dengan tido malam 2-3 jam sehari ., dan x sempat sapu apapun kosmetik. Masa nie aku nak gosok gigi sebelum tido pun susah.

Pas tu aku pun search kat internet setelah lihat iklan Aurawhite gitu.. tapi aku rasa susah la kit sebab aurawhite nak kene bancuh bancuh, nak gosok gigi pun susah inikan nak bancuhkan.. so aku kansel la nak gune aurawhite dan come out with this produk telan terus kan senang aje... yang penting ia ada collagen dan glutathione tue..

Masa 2 bln pertama aku makan sehari sebiji aje, masa tu aku lom start deco lagie, kene le jimatkan.. nak menten masa tu harga Nye RM150 , 60 softgel.. ada kesan dah masa tue kulit tangan aku Nampak cerah daaaa... pastu aku start deco aku pun try hambek 2 x sehari.. menjadi jadi lagi cerahnye kulit tangan aku nie.. wahh ini sudah bagus , maklumla aku nie kalo orang Tanya mana satu hajar ? Orang yang kenal aku akan jawab " yang gelap gelap tue" terasa ati la konon padahal memang gelap pun hahaha.. bila dapat kulit cerah berseri melompat la aku nie.. happy la kan..

Kat anak kembar aku pun ada kesan juga.. kulit dah cerah glowing glowing gitu.. dulu macam gelap , macam biasa , le perasaan ibu tengok anak tak berapa comey kan.. orang pun x puji comey pun , aku tak kisah pun kalo puji ke tak sebab bukan puji aku pun hehehhe.. sekarang ni ramai la puji dak dua orang nie.. kalo aku g mana mana kene kerumun la dah macam bawa artis, maleh betui aku .. sib baik hubby suke ngusung budak dua orang ni naek stroller tue.. jalan ala ala artis sambil senyum, sebab orang akan datang kat kembar nie.. kerumun ke.. kadang kadang dapat duit plak tue sambil jalan tue, x kenal pun sape tapi tu le rezeki si kembar nie.. aku ni jenis memang low profile, tapi sebabkan dak dua orang nie terkebil kebil la juga di buatnye...

Tengok yang sebelum tue... Nampak sekali imbas cam cerah tapi cerah flash heheheh.. tu la gambar cik kem paling cerah sebab flash tue.... tengok gambar sekarang kulit dorang sekata dan glowing x macam yang 1st tue...

NI ajele boleh letak dalam nie.. nak tunjuk bahagian lain AURAT la katakan tapi aku still ambik gambar le untuk simpanan diri sendiri..

Antara perkara lain yang aku dapat pas makan glutaking
1. Rambut gugur dah takde , biasanya lepas lahirkan anak rambut mak gugur teruk..
2. Stretch mark dan perut itam dah ilang banyak la..
3. Kulit satu badan cerah
4. celah celah badan hok itam, itam pun clear abesss, leher, peha dan ketiak..
5. Parut aku masak masa aku kat umah sewa dulu masa tu dapur tinggi so tangan aku asyik kene kuali , kalo orang tengok sebijik cam kene dera .. ilang beb
6. Parut allergic masa preggy pun ilang gak..


OK yang tu je le aku punye celoteh aku makan glutaking.. ada rahsia cara makan Nye hehehehe .... Nak tau ke??? Tunggu next entry yer... Tunggu aku jadi dealer, semangat betui la aku nak pinjam duit nak jadi dealer glutaking mesti ramai kengkawan nak cube kan...