Saturday, August 12, 2017

PRE ORDER BEG ORTHOPEDIC

PRE ORDER ONLY
BUKAN READY STOCK YE

PRICE :
RM89
X include postage
KAT LUAR MAHAL OOO.. BEG ORTHOPEDIC NI..
postage charge ikut berat ye.
kita gune pos malaysia, x gune poslaju ye sbb kalo poslaju dia kire volumetric, mahal u ols..



Deposit : RM50 each


TERM N CONDITION
( di wajibkan letak arahan gomen so, baca la ye)

Bayaran selebihnye perlu di settle dlm masa 4 minggu selepas kita inform brg dah ready utk di pos.

Deposit burn ye kalo x byr @ anda cancel order.
Mcm kejam je bunyi kan, ramai x tau kita pun rugi dapat pelanggan yg tidak mengotakan apa yg dikata..

kita dah bgtau brg dijangka sampai sekian sekian masa, tp x sampai masa tu dah marah2 kata lambat, kalo x boleh tunggu beli kat kedai ye.
Ada juga yg cancel order dgn mcm2 alasan.. suami depa x bagi la..tp byr dah pong.. kalo rasa suami x bagi, tanya dulu deh sblm order..

jgn gunakan nama "suami" utk menipu, suami pun x tau nama nye digunakan sebegitu.

kita bukan kanak2 utk dipermainkan sebegitu..

dlm tips utk online business pun ada di sebut, antara alasan2 pelanggan utk tak jadi order / cancel order itu le.. gune nama"suami".., di ingatkan ye, x baik ta ya pa wau.. saya x tau, tapi Allah tau..

Brg akan di pos selepas bayaran penuh di terima.

Design tidak boleh di tukar setelah deposit di byr sbb kita akn terus order dgn supplier...
pilih betoi2 dulu deh..











Whatzup GAMBAR YG NAK DI BELI ke
0172025989
Sales admin : Encik Taufik Lokman
Dah pesan awal2 kt dia, kalo yg byk cekadak jgn amik order, nanti mcm2 jadi..
mintak simpang la fussy buyer... scary!!

SERIOUS BUYER ONLY
NO FUSSY BUYER PLEASE,

TOLONG BACA MAKLUMAT YG DI BERI
TIADA MAKLUMAT EXTRA, MEMANDANGKAN INI ADALAH BRG PRE ORDER!




#begsekolahcantik #begsekolahberkualiti
#schoolbagmalaysia
#backpackmalaysia #studentbackpackmalaysia

No comments: