Friday, August 4, 2017

BELI HALOGEN LAMP OVEN

Sini blog saya nak berkongsi2 sedikit info2 .. bukan stakat nak jual baju jer..

hari ni nk share pasal benda alah ni..
sape yg tgk iklan WOW shop, dia tahu lah kegunaan nye..

Saya beli utk menjaga pemakanan suami..
Dia suke benda yg rangup.. padahal mavkanan kalo nk rangup kena goreng .. masak sup ,stim, tom yam ni memang x kena dgn tekaknye..
So dah pikir pikir pikir, saya beli halogen oven ni.. Tak boleh dibiarkan lama tabiat pemakanan mcm tu, risau di buat nye..

jom tgk sikit ghupe ..




ni tengah2 belajar masakan yg sihat2.,InsyaAllah lepas ni saya share ye resepi2 yg boleh di buat gunekan halogen oven ni .

No comments: