Friday, June 5, 2015

TREND TERKINI JUBAH RAYA KANAK KANAK

ASsalamualaikum
Nk tunjuk sket jubah terkini yg meletopss di pasaran..
Dh sampai dah kt rumah hajar.
Kain berkualiti.. Tebal dan sejuk juga..
Hajar ambik dua brand.. Jom kita preview brand yg satu ni punya real pic
Ada 5 color yg cantik..
Blue
Green
Light purple
Shocking pink
Maroon.

Jom kita preview  dulu ye..
Ni batch yg pertama..
Kalau minat whatzup hajar di 0132370375
Msg " JUBAH RIBBON - ( WARNA )
@ boleh hantar gambar ye ..
Jgn la whatzup  " boleh bagi gambar jubah2 yg awak jual?"
Boleh bg harga?
Boleh bg ukuran?
Padahal sy kul 5 pagi buat post nie.. Dah letak gambar dan harga sekali..
Senang sket kan.. Sbb sy pun sgt bz sejak jubah ni masuk..
Yg booking pun byk... Yg suke ready stock pun byk..
Jd harap harap boleh la tolong permudahkan urusan sy.. Nk masukkan stock dlm website pun x sempat langsung..
Stakat ni masih lg fixed price yer.
Harga sama sahaja, kawan2 sy pun byr harga ni juga..
Mcm x syok la orang ni dpt murah, orang yg dh byr lama dr April booking byr harga full..
Lagipun harga brg sy jual harga sgt2 berpatutan jika dibandingkan dgn pasaran luar..
Husband pun di terminate dr kerja MAS lg ni haaa..

Harga
2-4 thn : rm49
5-7 thn : rm55
8-12 thn : rm59
JUBAH + SHAWL...
TIDAK TERMASUK POS
item ni berat.. Lg besar umur lg berat.. Ada yg mencecah 700-800 gram ..
So postage charge kita ikut kilo ok.















No comments: