Tuesday, June 9, 2015

READY STOCK DRESS ELEGENT SHOCKING TUTU SKIRT

Comel sangat 2 pieces set ni..
Terbaik lah kann..
Untuk yg meminati kombinasi warna shocking pink dan hitam yg dah tentu menyerlahkan keanggunan si comel..
Design terkini dan trendy, sesuai untuk diserlahkan semasa menghadiri rumah terbuka nanti kan...
Boleh buat belian terus di arendelle.shoppy.my
Price : rm49
X include postage
Ready stock yyee..
Yg x biasa gune website,  boleh hantar gambar baju dan umur ke 0132370375
Standart size kanak-kanak ye.. Kalau nk pki lama 2 sikit boleh up 1 umur. Not advisable utk yg chubby design ni ye.. :D bahagian baju tak meregang sbb ada lace cantik dan anggun tu .. :D


Ari ni bayar, esok kita dh post..
Size 2-6 thn
Jom tengok tengok..


No comments: