Friday, June 12, 2015

CUTE SET SHABBY ROSES PANT + COTTON T SHIRT

Raya nnti takkan nk.pki baju raya aje kan?
Nk g open house pun mesti la nk nmpk anak2 lebih santai.
Nk beli offline mahal ooooo skrg kan..
Ni kita bg harga terbaik!!
Rm39 ajooo..
X masuk pos nooo..
Boleh order dr arendelle.shoppy.my
Category: girl - dress
Dpt 1 seluar cotton tebal yer.. Bukan jenis nipis tu ekk..
T shirt pun lawooo nk bawak anak jln2 raya petang2 @ mlm tu sesuai sgt..
Senang kot anak-anak boleh juga bermain dengan anak2 jiran pki mcm ni. Nmpk sopan gitu.

Kalo nk order  whatzup rajin2 la screenshoot gambo dan hntr kt 0132370375Kiraan sy akan buat gune website dan akan bg total harga + pos kepada anda..
Rega dh terbaik yer.. Kita letak harga minimum agar semua pelanggan bayar pada harga yg sama.. X baik la pulak si A byr mahal, si B bayar murah..
Selalunye bila whatzup minta kurang kita tak bagi terus x balas dah.. Hihihi..
Kita peniaga kecik2aje.. Husband pun bulan 8 ni last berkhidmat dgn MAS, harap2 sumber rezeki biz ni dpt memenuhi keperluan keluarga... Doakan ye, semoga semuanya dipermudahkan Allah.. :D

Jom review real pic dan gambo satu lg adalah menunjukkan betapa comeynya kakau pki baju merah berseluar putih dengan roses yg indah ni.





No comments: