Monday, June 29, 2015

KURUNG FROZEN PROMOSI

Kurung frozen tinggal size 9,10,11 thn ajer.
Nk promosi sket
Harga cuma rm39/ pc
Harga asal : rm49
X termasuk pos

Boleh ukur dulu ye..
Dah ukur baru whatzup 0132370375
No call pls..
Skrg musim org shopping baju raya..

Whatzup pun harap dpt tunggu sy reply satu2 ye..
Dr pagi sampai ke petang kerja sy jawab whatzup..
Mlm pun ada tp sellunye sy postpone pagi ye..
Nnti sian tak mkn sahur pula en suami dan ank yg tengah practical puasa tu..
mlm kul 12 pun masih terima whatzup, cuma x jawab ajer.... Sy dah zZzZzzzZZZZ
awal.. Hihihi..
Yg xde whatzup boleh email
Shajarbiz@yahoo.com
Nk msg pun boleh tp RM melayang la sket..
Ok.. Dah habis bebelan utk hari ni..
Selamat berpuasa yer :D

Sunday, June 28, 2015

Saturday, June 27, 2015

Wednesday, June 24, 2015

RAYA CRAZY SALES 2015

Rm19/ pc
X include postage

Pls whatzup picture to 0132370375
For more details
Age 1-3 years old
1 st come first serve









BOY AND GIRL JEANS SET

Price
2-4 : rm55
5-7 : rm59
X include postage
Pls screenshoot item n sent age to whatzup 0132370375@ e mail shajarbiz@yahoo.com









Tuesday, June 23, 2015

Sunday, June 21, 2015

RESTOCK ELSA FROZEN EXCLUSIVE DRESS

YyyEzzeee.
Restock atas sambutan hangat musim perayaan
Gojezzz sgt dress nie
Simple n nice
Ada labuci2 kt bhgn dada
Special production
Berminat boleh hantar gambar di bawah ke 0132370375
Harga : rm49
 X include postage








Sunday, June 14, 2015

UMMA LACTO SUSU UNTUK SI IBU


"FENOMENA SUSU MELIMPAH DALAM MASA SEHARI SEMALAM "
Khasiat Umma Lacto
-Membantu penambahan susu badan lebih banyak dari biasa
-Memberi rasa kenyang dan tenaga untuk kerja ibu sepanjang hari
-Membantu meningkatkan kesihatan perut dan usus
-Membantu melancarkan proses pembuangan air besar dan mengelakkan sembelit
-Mencantikkan kulit ibu dan anak
-Menigkatkan imunisasi tubuh
-Mengelakkan jaundis/demam kuning pada anak
-Menguatkan tulang lepas bersalin
-Membuang angin dalam badan dan mengelakkan kembung perut
-Sebagai prebiotik ibu dan anak
HALAL JAKIM dan Kelulusan KKM semua kita ada! Jangan ragu ragu lagi. Cubalah hari ini!

Friday, June 12, 2015

CUTE SET SHABBY ROSES PANT + COTTON T SHIRT

Raya nnti takkan nk.pki baju raya aje kan?
Nk g open house pun mesti la nk nmpk anak2 lebih santai.
Nk beli offline mahal ooooo skrg kan..
Ni kita bg harga terbaik!!
Rm39 ajooo..
X masuk pos nooo..
Boleh order dr arendelle.shoppy.my
Category: girl - dress
Dpt 1 seluar cotton tebal yer.. Bukan jenis nipis tu ekk..
T shirt pun lawooo nk bawak anak jln2 raya petang2 @ mlm tu sesuai sgt..
Senang kot anak-anak boleh juga bermain dengan anak2 jiran pki mcm ni. Nmpk sopan gitu.

Kalo nk order  whatzup rajin2 la screenshoot gambo dan hntr kt 0132370375Kiraan sy akan buat gune website dan akan bg total harga + pos kepada anda..
Rega dh terbaik yer.. Kita letak harga minimum agar semua pelanggan bayar pada harga yg sama.. X baik la pulak si A byr mahal, si B bayar murah..
Selalunye bila whatzup minta kurang kita tak bagi terus x balas dah.. Hihihi..
Kita peniaga kecik2aje.. Husband pun bulan 8 ni last berkhidmat dgn MAS, harap2 sumber rezeki biz ni dpt memenuhi keperluan keluarga... Doakan ye, semoga semuanya dipermudahkan Allah.. :D

Jom review real pic dan gambo satu lg adalah menunjukkan betapa comeynya kakau pki baju merah berseluar putih dengan roses yg indah ni.





Tuesday, June 9, 2015

READY STOCK DRESS ELEGENT SHOCKING TUTU SKIRT

Comel sangat 2 pieces set ni..
Terbaik lah kann..
Untuk yg meminati kombinasi warna shocking pink dan hitam yg dah tentu menyerlahkan keanggunan si comel..
Design terkini dan trendy, sesuai untuk diserlahkan semasa menghadiri rumah terbuka nanti kan...
Boleh buat belian terus di arendelle.shoppy.my
Price : rm49
X include postage
Ready stock yyee..
Yg x biasa gune website,  boleh hantar gambar baju dan umur ke 0132370375
Standart size kanak-kanak ye.. Kalau nk pki lama 2 sikit boleh up 1 umur. Not advisable utk yg chubby design ni ye.. :D bahagian baju tak meregang sbb ada lace cantik dan anggun tu .. :D


Ari ni bayar, esok kita dh post..
Size 2-6 thn
Jom tengok tengok..


Monday, June 8, 2015

RESTOCK JUBAH FROZEN

Wahhh
Ramainya peminat jubah frozen..
Sgt comel dan menarik


Minat whatzup 0132370375
Harga
1-3 : rm39 jer..
4-6 : rm45 jer..
7-12 : rm49 jer..
X termasuk pos..

Jgn lmbt2 nnti stock licin... Hihi

Saturday, June 6, 2015

RESTOCK FROZEN BLANKET YG GLAMER

Kita pomot frozen blanket sempena cuti cuti Malaysia..
Normal price : rm49
PROMOTION : RM39
X INCLUDE POSTAGE

NI BUKAN SELIMUT BIASA2 TU YER.
NI FULL PRINTED
+ BULU YG CANTIK DAN LEMBUT
SEDAP DI PAKAI..
GUNE AIRCOND PUN SEDAP JE..
MCM DALAM DAKAPAN TEDDY BEAR..
MESTI ANAK2 SUKE.
BOLEH JUGA DI BUAT CADAR TIME BASUH CADAR ANAK2 .
BERBALOI2 MCM TIDO ATAS KAIN BELDUUU..
Minat whatzup 0132370375





Friday, June 5, 2015

TREND TERKINI JUBAH RAYA KANAK KANAK

ASsalamualaikum
Nk tunjuk sket jubah terkini yg meletopss di pasaran..
Dh sampai dah kt rumah hajar.
Kain berkualiti.. Tebal dan sejuk juga..
Hajar ambik dua brand.. Jom kita preview brand yg satu ni punya real pic
Ada 5 color yg cantik..
Blue
Green
Light purple
Shocking pink
Maroon.

Jom kita preview  dulu ye..
Ni batch yg pertama..
Kalau minat whatzup hajar di 0132370375
Msg " JUBAH RIBBON - ( WARNA )
@ boleh hantar gambar ye ..
Jgn la whatzup  " boleh bagi gambar jubah2 yg awak jual?"
Boleh bg harga?
Boleh bg ukuran?
Padahal sy kul 5 pagi buat post nie.. Dah letak gambar dan harga sekali..
Senang sket kan.. Sbb sy pun sgt bz sejak jubah ni masuk..
Yg booking pun byk... Yg suke ready stock pun byk..
Jd harap harap boleh la tolong permudahkan urusan sy.. Nk masukkan stock dlm website pun x sempat langsung..
Stakat ni masih lg fixed price yer.
Harga sama sahaja, kawan2 sy pun byr harga ni juga..
Mcm x syok la orang ni dpt murah, orang yg dh byr lama dr April booking byr harga full..
Lagipun harga brg sy jual harga sgt2 berpatutan jika dibandingkan dgn pasaran luar..
Husband pun di terminate dr kerja MAS lg ni haaa..

Harga
2-4 thn : rm49
5-7 thn : rm55
8-12 thn : rm59
JUBAH + SHAWL...
TIDAK TERMASUK POS
item ni berat.. Lg besar umur lg berat.. Ada yg mencecah 700-800 gram ..
So postage charge kita ikut kilo ok.















Monday, June 1, 2015

READY STOCK JUBAH TERSANGAT COMEL


Cantik kan?
Berlapis2 bak si puteri..
Price varies
1-3 yo : rm49
4-6 yo: rm55
7-12 yo : ( sorry sold out)
Feel free to whatzup 0132370375


READY STOCK GORGEOUS ELSA LONG DRESS

Age 1-12 yo

JUBAH RAYA KANAK KANAK




Age 2-12 years old
Partially will arrive this week, still waiting for Abe Citylink ... Pon!! Pon!!
Customer with full payment get ready to recei

ve ur parcel in few days ..