Saturday, March 21, 2015

ROYAL BLUISH JUBAH FROZEN CONCEPT

PRE ORDER ye...
Bukan Ready stock..
Stock untuk Hari Raya....
Mula2 malas ambil pre order beserta deposit..
Tapi di sebabkan sambutan yg menggalakkan di luar jangkaan dan juga nak pastikan yg order adalah SERIOUS BUYER..
Kang ambik sket tak cukup...ambil terlalu banyak pulak ada yg bila sampai tak jadi pula.. Dah bertimbun pula bajunya...

Sebelum ni ada baju lain.. letak pic dan suruh komen umur aje di fb .. Tp bila sampai dan pm x jadi pulak..order kemain lagi sampai 5 pasang.. Terkilan juga rasa dihati..




Yg ini ukuran belum ada... Apa pun selalunya Hajar akan adjust item yg sampai ikut ukuran biasa ye.. Tak ikut kilang...

Harga :
1-3 tahun : rm49
4-6 tahun : rm55
7-12 tahun: rm59
Jubah + tudung
Harga belum masuk pos
Estimate Time Arrival : June 2015
No fussy buyer dan yang boleh tunggu sahaja.. Kalo yg tiap2 ari nk tanya tu... Kasi penin ini kapla... Tunggu aje la ready stock kot ada lebih.. Hihihi...
Deposit yang perlu dibayar rm30 untuk cop umur ...
Whatzup 0132370375
Bagi gambar yer... Utk confirmation pic yg mana...
Terima kasih..

No comments: