Monday, December 28, 2015

PETUA HILANGJAN BINTIK KOLESTEROL BAWAH MATA

CARA MUDAH GUNA BARANG DAPUR HILANGKAN BINTIK KOLESTEROL BAWAH MATA

Stress tgk bintik kolesterol pada muka kan?
Ia juga di kenali sebagai milia seeds

jom cube cara mudah nie, hajar dpt dr blog omputeh mana x hengat... hihihi.. dorang bg feedback memang hilang.. jom kita try pulak

1. Lemon 1/4 di perah
2. 2 sudu gula
3. minyak zaitun 1/2 sudu


-campurkan semua sekali
-buat scrub ( gosok pada muka secara perlahan2 ) selama 20 saat
- tinggalkan pada muka sebagai masker selama 20 minit
- 2 x seminggu sehingga nampak keberkesanannye..

posted from Bloggeroid

Tuesday, December 15, 2015

PALLET PINE UTK TEMPAHAN


Sekarang encik husband dah start bisnes pallet pine custom made ye..

sape berminat boleh whatzup ke 0172025989

ni antara hasil kerja en husband dlm bulan pertama buat biz nie



tempahan dulang hantaran 16 biji ..
mengutamakan hasil kemasan akhir sblm hntr kepada pelanggan..







Rak rempah dan botol dr pelanggan kawasan shah alam..




meja boleh lipat tempahan dr pengusaha ikan bakar



utk tempahan deco painting mdf pun ada utk custome made wall plaque pun ada ye




tak larat nk masuk image2 byk lg sebenarnye hihihi... okla tu ye, utk cuci mata mata mata.

posted from Bloggeroid

PROMOSI DRESS FROZEN BABYSHOP

Berminat whatzup gambar yg minat ke 0132370375


size 2-5 thn



umur 2-8 thn



size 3 thn shj..

posted from Bloggeroid

Monday, December 14, 2015

PROMOTION DRESS FROZEN

Berminat direct whatzup gambar ke 0132370375 / 0172025989



3 thn sahaje ye..
harga x termasuk pos



6,7 thn sahaja yer
harga x termasuk pos


5,6 tahun shj yer
harga X termasuk pos

pos + rm6 semenanjung utk bawah 5 helai baju jenis ini .. sbb x berat. jenis lain, lain kiraannye..

posted from Bloggeroid

JENIS JENIS CUSTOMER ONLINE

Saya terbawa utk menulis tajuk ini berdasarkan pengalaman tahun ke 7 sebagai online seller.

Tak di nafikan lebih ramai yg berbudi bahasa walaupun membuat belian hingga mencecah ribuan ringgit utk sebulan. Rasanya jarang2 dpt customer yg berbelanja begitu banyak, dah lah baik budi bahasa, subhanallah.. Allah turunkan rezeki bukan setakat wang tp Allah kirimkan juga customer yg baik.


Ada jenis yg sangat2 berminat sehinggakan x smpi 2 minit whatzup tidak dijawab, telefon pun berdering berkali2 bahkan message pun diberi juga. Ok, orang ckp hot buyer.. ok kita accept sebagai hot buyer.

Ada jenis yg sangat2 sensitif, tak boleh diberitahu info2 yg berbeza dr yg disebut. Sebagai contoh, beg ni plastic ke? kita jawab bukan ,plastic orang buat beg cap ayam. high quality bag x pki plastic. Pastu ngamuk x tentu pasal..

Jenis perfectionist, ni kita boleh detect dr ayat mula2 yg di sebut2, contohnye.. soalan berkisar pasal quality, original ke tidak, nipis ke ? dan permintaan melampau seperti nk gambar bhgn leher, nk gambar baju bahagian dalam, nk gambar jauh, nk gambar dekat.. Ok kalo sabar layanz, X sabar ikut la nk buat apa sbb kena memikirkan juga takut nnti bila sampai byk pula complaint.

Jenis simple giler.. X byk ckp.. yg ni kdg2 kita sebagai seller kena mainkan peranan.. terutama sekali kalau jenis jual baju. supaya item yg sampai menepati kehendak dan size.. x payah kerja 2 x kan. tp pastikan jgn sembang byk2, hanya sekitar pasal produk yg akan dibeli. beruntung dpt customer mcm ni..

Nanti sambung next entry pula..

posted from Bloggeroid

DRESS FROZEN PROMosi



Year end sale



ada umur antara 5-7 thn shj
limited stock

berminat whatzup gambar ke 0132370375 ye
terima kasih

posted from Bloggeroid

Wednesday, December 9, 2015

HIGH QUALITY ROSES PRINCESS DRESS






confirm superb giler bila si comel pakai..
datang dr umur 3-8 thn.

kain memang confirm kembang semangkuk
buatan tangan dengan kualiti kain yg terbaik..
brand yg terbaik pernah hajar jual, belum ada yg X memuji dan seronok bila baju sampai kat tangan tau.. biasa harga kedai cecah rm100+

harga kita cuma
rm 85
x include postage

yg berminat sila whatzup 0132370375
x perlu call ye, line sentiasa penuh dgn wassap, hajar reply .. jgn risau.. satu persatu kan.

posted from Bloggeroid

Tuesday, December 8, 2015

Thursday, December 3, 2015

I'm on Instagram as @kiddiecouture_closet. Install the app to follow my photos and videos. http://instagram.com/download/?r=1145112987

posted from Bloggeroid

Tuesday, November 24, 2015

TUALA ROBOCAR POLI DAN PONY






towel robocar poli rm19
towel pony rm25 ( tebal )
x include postage
size 120 x 60 cm

berminat whatzup gAmbar yg diminati ke 0132370375
hanya dua design ini shj utk pony dan robocar poli ye..

posted from Bloggeroid

PINK DRESS CANTIK, KAIN BERKAIT2 GITU KAN..



age 3-7 years old

rm49
x include postage

berminat whatzup gambar ini ke 0132370375
beserta umur skali ye

terima kasih atas kerjasama anda

posted from Bloggeroid

Monday, November 23, 2015

BEG SEKOLAH FROZEN















berminat whatzup gambar beg ke 0132370375

price : rm49
x include postage

posted from Bloggeroid

BEG SEKOLAH FROZEN KEMBALI LAGI







cantik kan yg ini?

size


material : kain berkualiti tinggi
2 ruang berzip
2 ruang poket tepi

simple n tahan lama sbb x byk zip
nampak mature bukan nmpk fancy
sesuai utk sekolah rendah dan menengah

berminat tolong wassap GAMBAR yg anda minati ye ke 0132370375

harga : rm49
X include postage

posted from Bloggeroid

TOWEL PONY / TUALA PONY



comelkan..?
price : rm25
x include postage

100% cotton
120 cm x 60 cm
berminat wassap 0132370375