Monday, December 29, 2014

REVIEW FROZEN T SHIRT + CUTEST SKIRT



 Baju ni ada 2 pieces /set
Memang omel tambah tengok kat bahagian dua punye lengan tue,,
ramai beli untuk kanak kanak umur 1-3 tahun , mungkin takut skirt terlalu pendek..
Tapi tak pendek mana pun... Boleh tengok review umur  tahun , pakai yang 6 tahun punye sebab anak hajar underweight, kalo pakai yang 7 tahun memang t shirt tu Nampak sangat besar.. T shirt yang 7 tahun boleh pakai sampai  tahun .. Jenama nie memang besar2 bajunye... Mungkin ikut size luar Negara kot..]
Hajar bagi pakai satu design aje la ye..  penat juga sebenarnye jadi jurugrambar  x bertauliah..model x bertauliah tu pun x  minat nak bergaya... hihihi..
Gambar yang kat baju nie printingnye terang..kompom pueh hatie..

 Dari bahagian depan

 Dia punye bahagian lengan tu memang cantik... suke tengok.. kalo kanak kanak 2 tahun pakai sangat la comel...

Ni dari belakang..

 
Kalo minat boleh lihat dan order item dari website terus ye... sebab hajar alami masalah kesesakan trafik di wassap so purchase website harap-harap dapat mengurangkan kerja..
 
website untuk tempahan
 
kiddycottage,shoppy.my
 
Boleh lihat gambar dan pilih umur yang sesuai di website
 
Lepas tu  whatzup resit bayaran dan no invoice ka hajar..
jangan risau sebab hp hajar memang link dengan website terus... boleh tengok order terus... zaman teknologi di hujung jari... lagipun bila dah crowded sangat wassap, ada yang tak terlayan, lupe nak reply dan sebagainya...
memang berbaloi juga ada website..
 
 

 

terima kasih..








No comments: