Tuesday, September 2, 2014

OXYGEN CELL BY NINASKINCARE

Oxygen Cell ni sesuai untuk masalah ruam di muka, jerawat pasir yang kronik, kulit kusam. Anda akan teruja apabila memiliki wajah yang lebih sihat dari sebelumnya. Tiada bahan kimia.Yang preggy pun boleh pakai. Umum mengetahui, kerap berlakunya pigmentasi semasa mengandung .Oxygen Cell boleh membantu anda mengekang pigmentasi.

Oxygen Cell ini boleh dikatakan krim terbaik kerana mampu memperbaiki kulit yang rosak, memberi seri kepada kulit kusam dengan mencerahkan, menganjalkan kulit muka.Kulit akan terpelihara dari kedutan di awal usia. Mengandungi bahan yang kaya dengan mineral dan vitamin semulajadi, khasiat ideal utk menambahkan kecantikan dan vitamin pd kulit.

KEBAIKAN

* Produk yg selamat dan dpt menyuburkan kulit. * Kulit kelihatan lebih anjal seawal 7 hari penggunaan. * Menghaluskan kulit wajah, membersih dan mengecilkan liang pori-pori. * Resapan oxygen pd kulit akn mengurangkan kedutan... * Mengawal lebihan minyak pd wajah, sekaligus menghilangkan jerawat dan pigmentasi. * Oxygen cream direka khas untuk memberikan nafas yg baru pada kulit. * Ekstrak botani digabungkan utk membantu meningkatkan kandungan oxygen yang terus pada kulit. * Ia juga membersih & menyucikan kulit secara semulajadi. * Melembap dan mengurangkan garis-garis halus. * Menyerikan kulit wajah dari kusam. * Sesuai untuk rawatan kulit di usia remaja. * Sesuai untuk semua jenis & peringkat kulit.

CARA PENGGUNAAN Cara 1 Apply krim pada kulit wajah yang bersih secara nipis untuk 3-5 minit. Kemudian, bilas.

Cara 2 Apply krim pada kulit wajah yang bersih secara nipis sebelum masuk tidur. Bilas di waktu pagi.

Ingredient : Water, Glycerin, Sorbitol, Squalane, Glyceryl Stearate, Cetearyl Alcohol, Ceteareth-20, Polydecene, Isopropyl Myristate, Hydrogen Peroxide, Panthenol (Pro-Vitamin B5), Sodium PCA, Tetrasodium EDTA, Titanium Dioxide, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Extract, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Sodium Hyaluronate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Dimethylmethoxy Chromanyl Palmitate, Fragrance.
Kebanyakan pengguna not noticed any damaging results. Produk ini membuatkan kulit sentiasa bersih dan kulit yang berkilau. Even pores are hardly noticeable.

TESTIMONI

RETAIL : RM120

Promotion
Rm95 sm. Rm99 ss
Free post!

Whatup : 0132370375
Terbaik..

No comments: