Sunday, April 13, 2014

PLATINUM BABY THIGHT


Sebenarnya memang banyak baby thight yang cumil cumil dan lawa lawa kat luar sana..
Kita pun boleh nak jual yang cantik tue.. dapatpun harga teramat la murah.. cuma sekarang nie hajar nak jual yang selesa, tidak panas , nipis dan x berbulu aje kat kedai Online hajar di Murah Modern Kidz Houz... ni hajar punya fanpage Okeyssss... tapi hajar lebih banyak tumpukan jualan pada personal page Hajar Yusop sebab kawan kawan semua dah kenal hajar lebih mudah nak berurusan dan dorangpun dah confident dengan hajar .. hajar dah biz dah lebih dari 3 tahun.. so kalo dorang minat memang mudah le keje.. dorang x penah pun minta track no, cuma hajar inform bila hantar supaya dorang boleh tunggu, selesa sikit kan macam tue.. tapi untuk customer baru kita akan update track no ASAP supaya x susah hatikan menunggu bila track no dah kat tangan...

Ni platinum baby thight yang hajar jual.. penah dulu untuk baby kembar ni hajar beli yang biasa biasa yang kat booth tue.. sangat ketat dan Nampak baby x selesa, kain pun boleh rasa macam panas aje kalo untuk pakai kat rumah,  so dari situ hajar pilih nak jual yang selesa aje..  sekarang ni hajar jual harga amatlah murah supaya orang boleh rasa dulu kain Nye.. untuk promosi pembukaan sahaja.. masa lain harga rm10, harga kedai biasanye RM15 .. InsyaAllah berbaloi baloi untuk dimiliki..





posted from Bloggeroid

No comments: