Wednesday, April 30, 2014

IBU PUTIH COLLAGEN DRINK wahhh produk baru, nampak kellas

Jom dapatkan ipcd skrg...

ANTARA 1001 KHASIAT TERKANDUNG DALAM IBU PUTIH COLLAGEN DRINK

♥KECANTIKAN♥ 50% kecerahan ketara dlm masa 1-2 minggu Tona kulit lebih sekata Memulihkan kulit yg rosak dan bermasalah Menghilangkan parut serta bintik hitam Memudarkan dan menghilangkan jeragat Mengecilkan pori-pori yang terbuka Kulit lebih cantik dan anjal Menutup liang roma Mengecut serta menghilangkan parut jerawat Kulit menjadi lebih lembab Merawat kulit kering dan berminyak Anti penuaan Kulit lebih bermaya dan sihat Menguat serta manghaluskan rambut dan kuku

♥KESIHATAN♥ Membantu merawat resdung Menguatkan sendi-sendi tulang Menghilangkan lenguh-lenguh badan Memulihkan rekahan tumit kaki Memulihkan sakit-sakit urat Merawat luka selepas pembedahan atau bersalin Membantu mendapatkan zuriat Tingkatkan pengeluaran susu ibu Mengatasi masalah sengugut dan period yang tidak teratur Mengatasi masalah keputihan Memberi tenaga optimum sepanjang hari Mengurangkan kolestrol Membuang toksin dalam badan Menurunkan berat badan Mengempiskan perut buncit Tidur yg berkualiti Sesuai utk lelaki dan wanita

1 JAR TAHAN ~ 3 MINGGU KE 1 BULAN CARA MINUM : 2 SUDU + 100ML AIR SUAM SEELOKNYA DI MINUM SEBELUM MAKAN SARAPAN

Harga : rm70 sm rm75 ss
Free post

Fixed price dr.hq yer... X de promotion...



Whatzup hajar 0132370375













posted from Bloggeroid

Wednesday, April 23, 2014

K white !

TERBARU !! DARI SYARIKAT SAMA PENGELUAR K-COLLY SWEET 17.. -Suami tegur semua nya dah kendur dan longgar? - Suami menjeling dan memuji wanita lain yang seksi gebu di depan mata? - Mahu pikat suami untuk jatuh cinta kesekian kali nya semula?

Dapatkan produk nutrisi khusus untuk wanita berkahwin atau masih dara yang hebat ini segera! KWHITE38 untuk mengencangkan dalaman wanita sejati (ketat, rapat, montokkan payudara dan punggung) serta mencerahkan kulit dari ahujung rambut hingga ke hujung kaki selain membentuk semula lekuk badan idaman dengan fungsi diet nya yang berkesan
















Dapatkan harga promosi kami

K white HANYA RM 80sm RM85 ss FREE POST !

posted from Bloggeroid

Tuesday, April 22, 2014

CROCHET BABY SNEAKER

Ramai peminat sneaker crochet ?
Skrg kita datangkan sneaker untuk dimiliki
Harga biasa rm25
Pomosi hanya rm15
Whatzup design sneakers yg cumil ni kepada hajar

















Cumil x kak tun.... Hihi
Minat leh whatzup hajar
0132370375
Okies....
Tq..

posted from Bloggeroid

Sunday, April 13, 2014

PLATINUM BABY THIGHT


Sebenarnya memang banyak baby thight yang cumil cumil dan lawa lawa kat luar sana..
Kita pun boleh nak jual yang cantik tue.. dapatpun harga teramat la murah.. cuma sekarang nie hajar nak jual yang selesa, tidak panas , nipis dan x berbulu aje kat kedai Online hajar di Murah Modern Kidz Houz... ni hajar punya fanpage Okeyssss... tapi hajar lebih banyak tumpukan jualan pada personal page Hajar Yusop sebab kawan kawan semua dah kenal hajar lebih mudah nak berurusan dan dorangpun dah confident dengan hajar .. hajar dah biz dah lebih dari 3 tahun.. so kalo dorang minat memang mudah le keje.. dorang x penah pun minta track no, cuma hajar inform bila hantar supaya dorang boleh tunggu, selesa sikit kan macam tue.. tapi untuk customer baru kita akan update track no ASAP supaya x susah hatikan menunggu bila track no dah kat tangan...

Ni platinum baby thight yang hajar jual.. penah dulu untuk baby kembar ni hajar beli yang biasa biasa yang kat booth tue.. sangat ketat dan Nampak baby x selesa, kain pun boleh rasa macam panas aje kalo untuk pakai kat rumah,  so dari situ hajar pilih nak jual yang selesa aje..  sekarang ni hajar jual harga amatlah murah supaya orang boleh rasa dulu kain Nye.. untuk promosi pembukaan sahaja.. masa lain harga rm10, harga kedai biasanye RM15 .. InsyaAllah berbaloi baloi untuk dimiliki..





posted from Bloggeroid

SALE! GIRL DRESS

Tawaran terhad..
Bleh wassap hajar ye




Umur 1,2,3 tahun sahaja..



Umur 1,2,3 tahun sahaja




Umur 3,4,5 tahun sahaja




Umur 1,2,3,4,5 tahun sahaja



RM19 SAHAJA
Umur 1,2,3,4,5




Umur 1,2,3 tahun...

Nantikan lebih byk.tawaran!!!
Hanya utk.grand opening

Whayzup hajar 0132370375

Boleh lawat Murah Modern Kidz Houz...

posted from Bloggeroid

CARTERS BABY BIBS SALE!

Limited stock!




Boleh whatzup 0132370375












SOLD OUT
 
 
SOLD OUT
 
 
 



Limited stock...
kain berkualiti .. terbaik ..
Siapa cepat dia dapat
Untuk pembaca dr blog bleh wassap hajar yer skali gambar ...
 
 
WHATZUP    0132370375
 
posted from Bloggeroid

Saturday, April 12, 2014

Kulit si kembar.. Satin skinz + Dewy

Ok review pasal skrg hajar testing satin skinz... Yang terlebih kulit gebu dan pinkish ni anak hajar yang kembar...
Suke sgt bf.. berjam jam menyusu ajee... Sampi sakit blakang.. Nyusu dua dua skali plak tu sbb dah pndai dah semua benda nk sama
Pic ni hajar xde edit langsung yee... X suke nk ta ya pa wau... Nanti nk merangkak kt akhirat nk cari para pembaca blog susah plak....










posted from Bloggeroid

Thursday, April 3, 2014

BAGUS TAK PRODUK DEWY?

Assalamualaikum...
Ramai suke kan kalo nak tau pasal produk... Dewy nie kan... produk dutanye zila bakarin.
Sebagai seorang peniaga , juga memiliki sahabat sahabat perniagaan yang juga suka nak cantik dan jelita gituwwwww.... memang produk ini terbukti berkesan dengan syarat!!!! sebagai inducer sahaja kepada produk lain.. contoh jika anda ambil k colly @ satin skinz @ secret skin white kawaii... anda perlu tambahkan dewy semasa menggunakan produk ini.. ramai seller yang dah pandai buat combination ni sekarang...

Sebagai contoh secret skin kawaii  guna 1 sachet sehari sahaja + dewy 12 scoop... sepatutnya kawaii ni di ambil 2 sachet sehari tapi dapat dijimatkan penggunaannye kepada 1 sachet sehari bila di gabungkan dengan pengambilan dewy...

Dah jadi fenomena dewy dicampurkan dengan barangan lain.. untuk menjadikan kesan yang maximum untuk anda... yang penting dapatkan nasihat penggunaan produk dari penjual anda untuk kesan yang terbaik...

MUDAHKAH SURIRUMAH MENJADI PENIAGA ONLINE?

Assalamualaikum..
Ari ni hajar nak buat entry pasal surirumah sebagai peniaga online.. Nampak mudah aje nak Berjaya.. Tambahan pula sebagai seorang ibu yang anak masih kecil sebenarnya keadaan ini akan menjadi lebih sukar untuk Berjaya sebagai peniaga online' kecuali kalau ada bibik yang membantu...

Seorang ibu merangkap seorang isteri .. juga diistilahkan sebagai full time bibik menguruskan 100% kerja rumah , dan 100% baby sitter 100%  penyelia transit untuk anak dari sekolah pagi ke sekolah petang .. Semua tanggungjawab terpikul dibahu ... Betul! SUKAR! untuk Berjaya dalam keadaan ni dalam bidang perniagaan online... Bukan melemahkan semangat pembaca, tapi itulah hakikat supaya  kita tidak berangan sampai ke langit sekali sekala terpaksa pandang ke bawah juga...

Dua keadaan berbicara dengan si suami bila kita mula berbisnes online ..

Apabila Nampak kurang pengeposan barang ... Suami akan bertanya. Dah tak Ok ke biz sekarang ?
Hakikat sebenar : terlalu banyak kerja rumah perlu dibuat sampai tiada masa untuk promosi barangan..... jika anda seorang peniaga online bidang promosi sahaja yang dapat melonjakkan perniagaan anda sebab anda tiada kedai

Apabila anda menumpukan perhatian pada bidang online dengan promosi barangan,, akan mula lalai dalam menguruskan perihal kerja rumah... suami akan bertanya .. Mana stokin saya? Tuala dah habis kah? ..

Itulah dua keadaan yang memeningkan .. kecuali jika anak anda semua dah besar,. anda banyak masa untuk online dan buat kerja rumah.. Jika anak masih lingkungan bawah 2 tahun.. masih merengek untuk menyusu.. itulah kesukaran yang terpaksa di alami... Peratus masa menjaga bayi amat tinggi bukan? Macam hajar masa menyusu lebih kurang 6 jam sehari... sebab baby hajar kembar.. 
sorang bangun ..sorang tidur.. karang lagi satu bangun pulak... bila dua dua bangun apa boleh buat? Buat bodo je le kan...

Good luck untuk anda yang berbiz online.. x mustahil nak Berjaya, apapun kene usaha...
That's it untuk hari ni...

Wednesday, April 2, 2014

SABUN DOUBLE GLUTA, MURAH , BERKESAN

DOUBLE GLUTA SOAP

☆ Memutihkan kulit ☆ Melembut & melicinkan kulit ☆ Merawat kulit berminyak, berjerawat serta tona kulit tak sekata ☆ Sesuai digunakan utk muka & badan ☆ Boleh merawat masalah jerawat badan ☆ Sesuai utk semua jenis kulit ☆ Selain memutih, sabun ni dapat merawat kulit ☆ Kesan seawal 7 hari ( sekali guna pun dah nampak kesan ) ☆ Tak semua kulit peeling walaupun tak peeling tetap akan dapat kulit yg putih ☆ Tak merbahaya & sakit bila peeling sbb sabun ni bertindak membuang sel kulit mati & gantikan sel kulit yg lebih cantik & sihat ☆ Bau yang wangi

CARA-CARA MENGGUNAKAN DOUBLE GLUTA SOAP

☆pakai sabun double gluta soap macam sabun biasa waktu mandi ☆utk muka, biarkan dlm 1-5 min & bilas (kulit muka lebih nipis dari kulit badan) ☆utk badan, biarkan dlm 15-20 min & bilas ☆kulit akan berasa sedikit gatal diawal penggunaan sabun ni ☆gunakan losyen bila kulit peeling utk elakkan kulit kering ☆gunakan sunblock di siang hari untuk memelihara kulit yg terdedah dan untuk menjaga kulit ( selepas mengelupas) ☆utk kulit lebih putih, halus & lembut, gunakan secara berterusan selama 2 bulan.

BAHAN-BAHAN DOUBLE GLUTA SOAP:

1. Buah mahat 2.asam jawa 3.madu 4.kunyit hidup 5.halia 6.ginseng 7.RO water 8.manggis 9.yogurt 10.apple 11.delima 12.pearl 13.padi 14.vit.B.C.E 15.Collagen Function

Berat: 105g



Testimoni

posted from Bloggeroid

SLIP BANK FAKE VS ORI....


MICROWAVE? BAHAYA TAU.....

Assalamualaikum..

Hari ni ada masa sikit nak tulis pasal microwave... yang amat memudahkan kita untuk masak memasak bukan? tapi sebenarnya ia bahaya gituwww

Jom review sikit apa yang bahayanya penggunaan microwave
Asal microwave ini dibuat untuk jualan , hasilnya untuk support tentera... sebab tu bahayanya penggunaan microwave tak disebarkan...

Ten Reasons to Throw Out Your Microwave Oven

by Anthony Wayne and Lawrence Newell

From the conclusions of the Swiss, Russian and German scientific clinical studies, we can no longer ignore the microwave oven sitting in our kitchens. Based on this research, we will conclude this article with the following:

1). Continually eating food processed from a microwave oven causes long term - permanent - brain damage by "shorting out" electrical impulses in the brain [de- polarizing or de-magnetizing the brain tissue].

2). The human body cannot metabolize [break down] the unknown by-products created in microwaved food.

3). Male and female hormone production is shut down and/or altered by continually eating microwaved foods.

4). The effects of microwaved food by-products are residual [long term, permanent] within the human body.

5). Minerals, vitamins, and nutrients of all microwaved food is reduced or altered so that the human body gets little or no benefit, or the human body absorbs altered compounds that cannot be broken down.

6). The minerals in vegetables are altered into cancerous free radicals when cooked in microwave ovens.

7). Microwaved foods cause stomach and intestinal cancerous growths [tumors]. This may explain the rapidly increased rate of colon cancer in America.

8). The prolonged eating of microwaved foods causes cancerous cells to increase in human blood.

9). Continual ingestion of microwaved food causes immune system deficiencies through lymph gland and blood serum alterations.

10). Eating microwaved food causes loss of memory, concentration, emotional instability, and a decrease of intelligence.

Have you tossed out your microwave oven yet?

Tuesday, April 1, 2014

PROMOSI KOSMETIK 1-15 APRL 2014

PROMOSI BULAN APRIL

1- ADVANCE SLIM RM55 - not available

2- BELLA SINUS CURE RM50 - POSTAGE RM6 SM RM10 SS

3- BEST SLIM RM35 -POSTAGE RM6 SM RM10 SS

4- BELVYA RM 85 -POSTAGE RM6 SM RM10 SS

5- BABIES BLINK RM66- POSTAGE RM6 SM RM 10 SS

6- B RAMPING COFFE - RM60 POSTAGE SM RM15 SS (not availble)

7- IBU PUTIH RM22 - POSTAGE RM6 SM RM10 SS

8- SUPRA KROYOLAN RM20 - POSTAGE RM6 SM RM 10 SS

9- MIRACLE SLIMMING COFFE RM65-POSTAGE RM6 SM RM10 SS

10- PERLA COFFE RM37- POSTAGE RM9 RM15 SS

11- SABUN DOUBLE GLUTA RM12 -POSTAGE RM6 SM RM10 SS

12- ROYAL SLIM RM84 -POSTAGE RM6 SM RM10 SS

13- ROYAL DETOX PLATINUM RM100-POSTAGE RM9 SM RM15 SS

14- OPA SNOW 53 - POSTAGE RM6 SM RM10 SS

15- MZ SPRAY SLIM FIT 2 FIT RM49-POSTAGE RM6 SM RM10 SS

16- RADIGLOW RM130 - POSTAGE RM9 SM RM10 SS

17- SATIN SKINZ RM130 POSTAGE RM9 SM RM15 SS

18- CPVE - RM20 - POSTAGE RM6 SM RM10 SS

18- SABUN CPVE RM10 - POSTAGE RM6 SM RM10 SS

19- WONDERGLOW GOLD RM90 -POSTAGE RM6 SM RM10 SS -

20- SABUN MZ SECRET SOAP RM35-POSTAGE RM6 RM10 SS

21-SABUN QIFSYA RM44- POSTAGE RM6 SM RM10 SS

22- CREAM 360 RM55-POSTAGE RM6 SM RM10 SS

23- FELLINA INCHLOSS RM56-POSTAGE RM6 SM RM10 SS

24-MAIXARA C ESSENTIAL RM65-POSTAGE RM6 SM RM10 SS

25- KCOLLY RM100- POSTAGE RM6 SM RM10 SS

26- AURAWHITE LEMONBERRY RM100 -POSTAGE RM9 SM RM15 SS

27- AURAMEN RM130OSTAGE RM9 SM RM15 SS

28- HARUM MALAM RM30- POSTAGE RM6 SM RM 10

29- VEE SPRAY RM33-POSTAGE RM6 SM RM10 SS

30- WIRA MALAM RM33- POSTAGE RM6 SM, RM9 SS

31-EMILAY WHITENING /COLLAGEN RM20 - POSTAGE RM6 SM RM10 SS

32. SABUN DOUBLE GLUTA RM12 -POSTAGE RM6 SM,RM10SS

33- EMILAY BREAST RM29 -POSTAGE RM6 SM RM10 SS

34- HIGH WAIST PANTY RM10-POSTAGE RM6 SM RM10 SS

35- SABUN AR RAZI RM49 - POSTAGE RM6 SM RM10SS

36- DEWY RM48 -POSTAGE RM6 SM RM10 SS

37- SECRET SKIN WHITE(KAWAI) RM140 -POSTAGE RM9 SM RM15 SS

38-CHISZEN FOUNDATION RM49 -POSTAGE RM6 SM RM10 SS

39- 3P COFFE RM95 POST RM9 SM RM15 SS

Jika belian melebihi dari satu item, pos boleh combine yeeee..... boleh wassap hajar 0132370375 untuk keterangan lanjut
posted from Bloggeroid