Monday, February 17, 2014

TIPS PSYCOLOGY NAK GUNA UBAT KURUS


Tips turunkan berat badan:

1) Minum PRODUK SLIM ..
2) Jangan bercampur dengan kaki makan
3) Jangan bagitahu dgn org lain u cuba nak kurus
4) Jangan terus takmau makan itu dan ini, diet konon2
5) Minum air kosong banyak
6) Yang suka makan waktu malam sampai 2 hingga 3 pagi makan tembikai.. Coz saya buat macam tue (pengasas)
7) Mesti benci giler dengan si kaki kutuk, tapi depan buat2 baik ler.. Dalam hati, nanti ko.. Tengok 1 hari nanti
8) Jangan timbang berat badan tue, sehari berkali2.. Adoiii.. Timbang tgok u pun bosan
9) Semangat nak kurus perlu ada, tapi jgn terlalu berkobar mcm nak g perang, nanti lebih awal u give up
10) Bagi target seminggu 2kg, kalau 4 minggu 8kg dah turun.. Target biar rendah2, jadi kalau dapat lebih kira bonus, baru u happy, sebulan 8kg
11) Jgn target nk kurus sebelum raya kalau berat badan 96KG sekarang... Adoiiii... Agak2 lah
12) Product nie ada anti aging, sesiapa yang makan collagen tambahan dari product lain, uols boleh benti ambik product tersebut, kalau budget sempitttt
 

No comments: