Wednesday, February 19, 2014

SARAH MASUK KARATE DO

Last week bawak sarah my little princess 7 y o .now pegi tengok training karate do.. so dia masuk separuh masa.. mula mula memang Nampak tak semangat aje.. lepas tu wahhh Nampak dia dapat ikut dengan baik karate do.. Ingatkan dia dah tak mau ikut ghupenye dia cakap dia nak masuk lagie..so Mumma le sediakan RMnye yer this week ..

YURAN BULANAN - RM40
REGISTRATION - RM60
UNIFORM - RM250

Wow .. More than RM300 in the middle of the month.. takpe rezeki jualan barangan Mumma InsyaAllah ada untuk Sarah masuk karate do..

Sarah ni lembut sikit orangnye.. bukan hajar yang cakap.. orang lain le yang cakap.. So hajar rancang untuk Sarah masuk karate do .. kalau kat rumah pun dia x buat apa.. asyik dengan melukis dan tablet saja.. baik dia ada aktiviti untuk sihat.. x sama dengan zaman kita dulu dulu kuar main dengan kawan kawan petang , sekarang nak kasi dia keluar main pun dah banyak kes culik dan rogol pula

Al kisah kenapa hajar bagi masuk sarah karate do sebab last year ada budak sekolah sebelah sarah..sekolah menengah ni nak kene culik masuk van tapi selamat sebab budak nie ada taekwondo.. so after decide nak masukkan sarah karate do ( sebab masa Nye sesuai compare to taekwondo) ,, 2 days after that , ada lagi satu kes budak darjah empat sekolah Sarah kene culik half way.. Hope so Mumma got something for u as a self defence.. 

Sebab lain lagi .. nak jadikan sarah nie confident sikit.. dia pemalu sangat ... hihihi..Harap misi Mumma dan Ayah Berjaya untuk dak Sarah...


SARAH WITH HER TWIN SISTERS......................................................................................

No comments: