Tuesday, February 4, 2014

BAGAIMANA UNTUK DEAL DENGAN CUSTOMER

Customer : PM
Seller : OK, saya pm ...
 
INBOX CUSTOMER
 
Seller: Assalam sis... Produk A harga RM40... postage included.
Produk ni sesuai dengan kulit yang ada masalah jeragat dan jerawat... Formusi dari weeden.. ramai buyer sekarang ni tengah harga promosi.. bla bla bla.. (jangan over sangat.. sebab customer x rajin sangat nak baca...)
 
Customer : Saya minat..leh bagi acc no..

seller :

JIka berminat ,boleh buat bayaran ke account tertera

Maybank :-
 CIMB :-
boleh berikan details pembayaran dan details seperti nama,alamat dan no hp utk pengeposan .. selepas sis bank in ... 
 
 
SELEPAS PAYMENT DONE


 terima kasih kerana membeli di sini..item akan diproses, sila tunggu lepas 1-3 hari bekerja.. kalau tak sampai selepas 3 hari sis boleh kontek saya semula yer.. happy shopping

**setelah cust dpt brg follow up lah cmmana dia pakai product tu ok x...then kalau hasilnya bagusleh buat testimony dah letak kat wall...  status fb anda.. contohnya
Ari ni dapat testimony dari kawan yang gune produk A.. dia cakap jerawatnye semua dah hilang.. Alhamdulillah gembiranye leeeee...
 
Jangan tambah anda tak nak mencube? kalau ada yang berminat leh la beli dengan saya.. sebab tiap kali anda tambah ayat suruh beli camtu.. orang akan cakap nak pomot barang lebih dari testimony...kalau orang tu berminat dia akan suruh pm@ inbox anda terus.. 
 
Yang penting cool dan relax dengan testimony.. x payah puji sngt produk tue.. nanti orang naik meluat membaca... 
 


No comments: