Saturday, December 7, 2013

TRY RED PROMAGANATE

 


Ape red pome nie.. kalo tengok memang cun kan tangan kanan pakai redpome.. aku pun try juge le..memang Nampak macam putih betul kih kih kih kih... tapi kalo g kenduri jangan pakai ler yer... nanti pas makan kaler foundation dia kuar.. boleh gune sudu la senang gitu... aku pakai terkejut gak mula mula memang cun laaaa tangan kire tangan ngan muke tangan lagi putih..

so sape nak pakai tabita ke , nak pakai tabitot ke yang kulit muke dah cun giler tangan lak haprak aku nasihatkan gune red pome nie... senang je nak apply..foundation yang kat muke tu lagi susah ..



Sape minat nak beli?? leh order ngan aku juga sebabnye aku beli banyak dapat la murah... kirer borong la... kawan aku nak join sekali kan.. so sambil guna sambil jual...

HARGA AKU JUAL : RM 22
POSTAGE                  : RM 6 SEMENANJUNG, RM 9 SABAH Sarawak

leh beli kat fanpage aku nie.. kat sana merapu rapu benda ada boleh baca hi hi hi

https://www.facebook.com/ChantiqueMumma?fref=ts






                               

No comments: