Sunday, December 22, 2013

TIPS UNTUK PEMBELI ONLINE DI FACEBOOK

Assalamualaikum kawan kawan
Hari ni hajar nak share tips yang hajar gune untuk membeli ONLINE, hajar pun takut juge ditipu.. sayang duit melayang aje kan... tambahan pula bnyk sangat kedai online di facebook

Tips yang hajar gune...

1. Lihat pada umur facebook page seller, kalau baru di setup dalam sebulan, anda harus teruskan menyiasat kerana kebanyakan penipu dia terpaksa melarikan diri dengan facebook account yang baru bila sudah menipu ramai pelanggan

2. Harga di tawarkan kurang masuk akal... Harga terlalu murah memang amat menarik perhatian bukan? Saya pun suka jika dapat produk yang beharga RM100, tapi dijual dengan harga RM50, best yang amat.. bukan x boleh beli, tapi teruskan siasat.. kadang kadang dia akan offer kita pada masa yang terhad 12 jam.. . kita pun jadi kelam kabut gituwwwww.. jangan hilang duit camtu aje ye..

3. Lihat pada produk yang dijual . adakah update produk itu dilakukan dalam masa yang terhad.. contoh 2-3 minit sekali iklan dikeluarkan , dalam hari yang sama.. sebab penipu ni nak cepat je keje Nye, penat ooooo nak update produk sebenarnye, kita nak update selalupun segan as a seller nanti kawan kawan pun boring.. si penipu selalu xde banyak kawan pada permulaan dia set up account so takde masalah

4. Tengok aktiviti seller, dia macam robot ke @ dia macam orang biasa.. Orang biasa ada aktiviti seharian, gambar keluarga, aktiviti biasa seperti memasak, jalan jalan , bersama anak dan pasangan

5. Post pasal Keagamaan bukan bukti dia bukan penipu yer.,.. kebanyakan penipu menggunakan gambar gambar berbentuk ketuhanan kononnye alim takkan menipu gituwwwwwww

6. Check cara pembelian.. macam hajar selalu buat soalan mengotzzz  minta dia COD barang walaupun hajar bukan di kawasan tersebut ..hajar akan cakap adik hajar ada tinggal di sana.. saja nak test aje.. kalau dia kata okies.. then leh la proceed.. sebab selalunye seller penipu ni dia xde pun produk kat tangan.. dia ambik gambo dari internet dan jual..Minta sekali kawasan tempat nye

7. Comments pada page setakat 1@ 2 comment pada post seller bukan bererti ia boleh dipercayai..mungkin ada komplot penipuan .. selalunye komplot dibuat dalam keluarga contoh suami dan isteri paling banyak kes...boleh check sendiri orang yang comment tu yer...

8. tengok bilangan rakan seller.. kalo bilangan baru sikit sikit tu maybe dia baru nak bertapak dalam dunia biz.. tapi lagi banyak rakan lebih meyakinkan bukan?

yang ini dulu yer sekadar perkongsian .. dapatkan lebih banyak tipsss di luar sana.. ni tips yang hajar gune ajer....



Thursday, December 12, 2013

MIRACLE - MAKAN SIKIT PERUT SENDAT

 STOCK untuk agen agen jualan saya.. dorang nak testing wat sales kat FB.. saya x de le terror mana tapi just nak tolong aje....


pagi buta sebelum subuh dah orang finalized order ... hot hot memang hot......


GABUNGAN TERBAIK PERLA COFFEE DAN MIRACLE SLIMMING COFFEE

CHANTIQUESSSS TAU !!!!! GEBU GEBAZZZZZZZZ DAN SLIM....




COMING SOON LUJAA @ AL HUMAIRA CONTEMPORARY STOCK

COMING SOON

 

U oul can grab this latest Lujaaa... most of the item SOLD OUT already

AHCD 035

Siti Hajar

 

JUst Jamu MATa key... u can also grab it from me , if still available

 

 

PRICE : RM 65

POSTAGE : RM 6 PM, RM 9 SS

 

 





SOLD OUT

SOLD OUT


SOLD OUT
SOLD OUT
 
 

SOLD OUT
 
 

SOLD OUT
 
 

SOLD OUT
 

AVAILABLE

SOLD OUT
 

 
SOLD OUT

Monday, December 9, 2013

MIRACLE SLIMMING COFFEE NGETOPSSSSSS


Baru den minum pagi nie.. berat naik kit dah 56 semalam.. so nak menunggu gak 7 hari katanye leh turun berat badan.. minum tadi 5.30 pagi.. le ni dah hampir kul 11 pagi.. lum ada perasaan nak makan apa pun lagie.. perut rasa kenyang.. Miracle Betuiiiii.. sambil dok depan fb pun berpeluh nie.. kih kih kih.. tapi x de jantung berdebar tau , sebab orang kata kalo jantung berdebar ada letak bahan terlarang ...  ni Guna herba herba jaaaa..

PASTIKAN ORI SAJA YER

Retail Price : RM 100 sem
                      RM 110 Sabah Sarawak

FREE GIFT :


RED POMEEEEEEEEEEEEEEE  YOU.......

sape nak red POMe saje pun boleh...




TERBAIK JE DEN PILIH UNTUK DI JUAL..

CAM BIASA MINAT LEH ke

https://www.facebook.com/HajarYusopChanTiQueShoppe

@ email shajar1978@gmail.com

OKiessss... TA TA...





PERLA COFFEE.. KOPI TERBAIK ABAD INI??

Tertarik sangat sangat dengan PERLA COFFEE... testimony memang meletopssss letopssss... dah order dah 10 kotak .. sape nak boleh juge .. boleh e- mail ke shajar1978@gmail.com .. harga??  RETAIL PRICE : RM 59.90... Free Gift RED PROMEGANATE.. mahal tau RED POME NIE..X rugi tau beli dengan kita..... bOLEH ADD fb KITA ..LAGI MESra semBang Sana Kan. Leh teNGOK GamBO kita kita sekaLi...


 https://www.facebook.com/HajarYusopChanTiQueShoppe





tangan kita sendiri nieee





JOm TengoK testimoni PERLA COFFEE PLAK..






TERTrik menarikkkkkkk ..... gambo kita tak buat lagi.. Lum makan lagi baru hambek stock daaaaa...




Saturday, December 7, 2013

MACY @ AL HUMAIRA CONTEMPORARY

 
 Reference : Alhumairacontemporary.com
 
 
 
Hi galszzz.. interested in this hijab..???
 
I'm OFFICIAL DEALER OF AL HUMAIRA CONTEMPORARY
 
 
Siti Hajar binti Mohamad Yusop - AHCD 035 (Sungai Buloh)
 
 
PRICE : RM 44
POSTAGE : FREE
 

      LAST STOCK

RM 44EACH FREE POSTAGE 1 MALAYSIA

 
 
 
 
 
 


 SOLD
 
 
 SOLD
 
 
 SOLD
 
 
 
 
 
SOLD



reference: Alhumairacontemporary.com

 

CASSIA @ AL HUMAIRA CONTEMPORARY

This CASSIA ALL SOLD OUT IN JUST A WEEK

HOPE SO I CAN RESTOCK IT FOR CASSIA FAN
 
 
 





 

LANAA COLLECTION @ AL HUMAIRA CONTEMPORARY

Hi frenzzzz , this one also latest product of Al Humaira Contemporary...

 

I'M DEALER

Siti Hajar binti Mohamad Yusop - AHCD 035 (Sungai Buloh)

www.facebook.com/hajar.yusop.3

@ EMAIL YOUR CHOICE HIJAB TO : shajar1978@gmail.com

 

Please checked my name on this list 

http://alhumairacontemporary.com/index.asp?p=/static/dealers.html

Alhumairacontemporary.com

 

FREE POSTAGE FOR 2 LAST PIECE

 
 
 

AVAILABE + FREE POSTAGE 1 MALAYSIA

ONLY PAY RM43 EACH

 
 
 
 
 
 
 
 SOLD
 
 
 SOLD
 
 
 SOLD
 
 
SOLD
 
 
 
 SOLD
 
SOLD

AMABELLE COLLECTION @ AL HUMAIRA CONTEMPORARY AHCD 035

Ok Frenzzzz,,, who are interested in unique and beautiful hijab.. I luv it too....
 
I'M DEALER
Siti Hajar binti Mohamad Yusop - AHCD 035 (Sungai Buloh)
 
 
 
Please checked my name on this list 
 

PRICE : RM 79

Postage : FREE

for last 2 pieces design as below

 




 
 
 
 
 
 
 

STOCK AVAILABLE (PURPLE AND BROWN)

FREE POSTAGE 1 MALAYSIA

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 SOLD
 
SOLD   
 
 
 
SOLD
 
 
 
 SOLD
 
 SOLD
 
SOLD
 
 
You can email me at : shajar1978@gmail.com
 
Please sent me which pic u are interested in
 
TQ