Monday, June 27, 2011

HADIAH PERCUMA HANYA DENGAN CLICK!...best...sah sehingga 10 July 2011..


 HADIAH UNTUK TEMPAT PERTAMA
Anda boleh pilih salah satu sahaja yer.. hehe.... sebab yang pisau tu kita beri option jika ada pemenang Non-Muslim.... pisau tu diberikan sekali tau!!!
Berharga RM39
saiz doa makan tu 46 cm x 26 cm... besar tue.. sangat sesuai letak kat dapur supaya anak2 dan anda tak lupe berdoa!
Yang lelaki leh kasi hadiah kat isteri.. yang anakanda boleh kasi pada bonda......mesti mak, mama dan sebagainya suke bangat sebab ni antara barangan yang paling laris !
 HADIAH UNTUK TEMPAT KEDUA DAN KETIGA
Berharga RM25 termasuk pos.. boleh letak kat pintu masuk umah tau!! canteeekkk .... sesuai untuk hari raya
HADIAH UNTUK TEMPAT KE EMPAT HINGGA KE 10....
Berharga RM17 termasuk pos
Cantek kan door hanger nie... sesuai untuk bilik atau toilet atau mana2 pintu pun boleh.....

Bagaimana untuk dapatkan hadiah nie??? Pastikan anda ada akaun facebook...


1. Sila log on to .....
http://www.facebook.com/nipponpaintblobbies?sk=app_146717525397132


2. Sila click bahagian GALLERY dan cari gambar Hajar Yusop





3. Tekan "i like"  pada bahagian tepi gambar
4. Kemudian tekan "i like" lagi pada barisan 4.. jangan tekan pada barisan no 2 sebab tu hanyalah arahan!
5. Kemudian tekan pada "i like" seperti di no 3....sekali lagi..
6. Completekan "survey" yang nippon paint beri..
7. Jangan lupe tulis "MESSAGE" kat bawah tue... untuk saya kira berapa kali anda VOTE! anda boleh vote setiap 24 jam sekali... so saya boleh check berapa kali anda vote berdasarkan masa yang tertera.. tak tulis msg tak dikire yer sebab saya x dapat check le...

Ape2 pun terima kasih yer bebanyak kerana vote saya..  hadiah nippon paint pun ada untuk 100 vote terbanyak dapat anak patung nippon ..besar le jugak..

Lebih banyak hadiah akan diberi secara percuma kepada 30 VOTER  yang paling banyak vote jika saya memenangi GRAND PRIZe.. manakala voter terbanyak HAJAR YUSOP akan memenangi hadiah utama iaitu anda boleh pilih salah satu produk hiasan dalaman di blog ini!!!konkrit tak termasuk yer sebab x dapat nak pos le....






No comments: